petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Krstin na korak od glavnog žreba u Hjustonu

Srpski teniser Peđa Krstin plasirao se u poslednje kolo kvalifikacija za turnira koji se igra u Hjustonu. On je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Dejvida Džirona rezultatom 2:0, po setovima 6:4 6:1.

Ključ ovog meča je svakako bio prvi set koji je bio više nego interesantan. Na samom strtu su razmenili brejkove, ali kako je meč odmicao Krstin je bivao sve bolji. Prvi udarac u nastavku meča je napravio Krstin koji je napravio brejk u šestom gemu za vođstvo od 4:2. Ipak, Džiron se nije predavao, a u najgorem mogućem trenutku Kristin je ispustio svoj servis. U trenucima kada je Krstin servirao za osvajanje prvog seta, Džiron je napravio brejk i tako pritisak preneo na mladog srpskog tenisera. No, taj gubitak servisa nije omeo Krstina da nastavi tamo gde je stao. To je u neku ruku još više motivisalo Kristina, koji je uzvratio ribrejkom koji mu je doneo set.

To je bez ikakve sumnje bila prekretnica meča, jer je u nastavku Krstin bio mnogo bolji igrač. Džiron je mnogo pao u igri, a Krstin je to iskoristio, i sa dva brejka rutinski priveo meč kraju.

Za plasman u galvni žreb turnira Krstin će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv Darijana Kinga.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje