četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kuman: Nadam se da Messi nije odigrao poslednji meč u Barci

Barselona je imala najmanje šansi za titulu u La Ligi pre poslednja dva kola, ali je nakon domaćeg poraza od Selte (1: 2) konačno ispala iz bitke za prvo mesto. Prirodno, katalonski trener Ronald Coeman bio je razočaran i pokušao je da objasni razloge neuspeha.

Stalno nam se dešava isto. Pobedili smo protivnika, dominiramo, ali u prvom napadu na gol dobijamo gol. Povrh toga, postignuti smo dugim udarcem. Ako analiziramo sve golova postignutih tokom sezone, videćemo da nemamo sreće. Na kraju smo manje rizikovali sa nekom osobom, ali to nam još uvek nije pošlo za rukom. Tada smo već bili prilično razočarani „, prokomentarisao je Kuman.

Pitanja o mojoj budućnosti ne treba da mi postavljaju. Messi je pokazao svoju veštinu pred golom, što je veoma važno. Nadam se da ovo nije bio njegov poslednji meč za Barselonu „, dodao je Holanđanin.

Blaugranas su pobedili u samo jednoj od poslednjih pet ligaških utakmica i izgubili šansu da postanu prvaci. Predstoji poseta Eibaru , a u slučaju novog neuspeha, Barca će možda završiti na 4. mestu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje