Advertisement
MaxBet

Već ste mogli da čitate o takmičenju na LINKU, o sistemu takmičenja i stadionima, potom o timovima GRUPE A ,GRUPE B GRUPE C , GRUPE D , GRUPE E, GRUPE F . Od danas ćemo pokušati da analiziramo dnevno sve mečeve i damo dobitne predloge za klađenje.

(ANALIZU GRUPE E, čitaje na linku https://www.sportskenovosti.net/azijski-kup-2019-grupa-e-predstavljanje-ekipa-i-sanse-na-takmicenju-103009/)

(ANALIZU GRUPE D, čitaje na linku https://www.sportskenovosti.net/azijski-kup-2019-grupa-d-predstavljanje-ekipa-i-sanse-na-takmicenju-102881/)


14:30 IRAK – VIJETNAM

Selekcija Iraka pod vođstvom Srećka Kataneca dolazi na ovo takmičenje u nameri da obezbedi najmanje plasman u osam najboljih selekcija Azije. Oni su bili najprijatnije iznenađenje 2007.godine kada su osvojili ovo takmičenje, a i na prošlom su bili jako dobri i stigli do polufinala. Sadašnja selekcija Iraka moraće na ovom šampionatu da nastupi bez nekoliko vžanih igrača za tim, neki koji su se povukli poput Mahmuda i Zahra, kao i povređenih igrača veznjaka Justin Meram(29/3) iz američkog Kolumbus Krua, defanzivca Mustafa Nadhima (28/4), i napadača Mohammed Dawooda (2/0). Pored ovih izostanaka Irak ima dosta igrača koji nastupaju širom Azije i Evrope, a pod vođstvom Kataneca mogli bi do drugog kruga takmičenja.

Vijetnam je sa druge strane fudbalska nacija u ekspanziji, oni su najpre završili kao četvrti na Azijskim igrama 2018-te godine, da bi potom osvojili Istočnoazijske igre, što je bilo malo iznenađenje, ali su iz saveza postavili ovo takmičenje kao prioritet pa su neki vrlo važni igrači koji su tamo igrali sada nedostupni selektoru Parku, poput Nguyen Ahn Duka koji je bio najbolji strelac ovog takmičenja, kao ni defanzivca Tronga koji se našao u idealnom timu šampionata. Pored ovih izostanak Vijetnam ima plejadu zaista zanimljivih mladih igrača, tako da će i na ovom takmičenju biti tvrd orah za sve rivale.

Iako su kladionice kao apsolutne favorite postavili selekciju Iraka, mi se ne bi u potpunosti složili sa tim, a dosadašnji rezultati na takmičenju idu u prilog toj našoj tvrdnji, te se stoga danas opredeljujemo za golove na ovom meču i to u rapsonu koji je najčešći na mečevima obe selekcije u poslednje vreme.

PREDLOG za KLAĐENJE: 2-4 gola na meču  (kvota 1,60)


17:00 SAUDIJSKA ARABIJA – SEVERNA KOREJA

Selekcija Saudijske Arabije svakako da važi za jednu od najboljih selekcija Azije, a solidna izdanja na Svetskom prvenstvu i tri osvojena boda daju im za pravo da se sada nadaju još boljem rezultatu u slabijoj konkurenciji. Ono što će biti problem za njih jeste činjenica da dvojica najboljih strelaca iz prošlih kvalifikacija Al Sahlavi i Al Jasin neće igrati na ovom takmičenju što može predstavljati problem za efikasnost tima. Ulogu realizatora moraće da preuzmu krilni napadača Al Davsari i Al Muvalad, ali je pitanje da li su oni spremni za tu ulogu u timu.

Severna Koreja je tim koji se oslanja na jaku defanzivnu igru i pre svega pokušava da kroz prekide i kontranapade iskoristi prostor u igri rivala, najveći broj igrača dolazi iz domaće lige koja je skromnijeg kvaliteta jer nema stranaca, ali ovi igrači uvek daju svoj maksimum kada igraju u dresu sa državnim grbom. Porazi u pripremam od Bahreina i remi sa Vijetnamom uzdrmali su malo igrače ove selekcije, pa se sada očekuje neka reakcija.

Očekujemo meč gde će Saudijska Arabija svakako imati mnogo više loptu u posedu i napadati od prvog minuta, sa druge strane, Severna Koreja bi bila presrećna sa bodom iz ovog meča, pa očekujemo potpunu destrukciju igre od strane igrača ove selekcije i frenetičnu borbenost, pa bi golovi mogli da izostanu danas.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&0-2 (pobeda S.Arabije ili nerešno uz 0-2 gola na meču  (kvota 1,80)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.