Advertisement
MaxBet

Već ste mogli da čitate o takmičenju na LINKU, o sistemu takmičenja i stadionima, potom o timovima GRUPE A ,GRUPE B GRUPE C , GRUPE D , GRUPE E, GRUPE F . Od danas ćemo pokušati da analiziramo dnevno sve mečeve i damo dobitne predloge za klađenje.

(ANALIZU GRUPE E, čitaje na linku https://www.sportskenovosti.net/azijski-kup-2019-grupa-e-predstavljanje-ekipa-i-sanse-na-takmicenju-103009/)

(ANALIZU GRUPE F, čitaje na linku https://www.sportskenovosti.net/azijski-kup-2019-grupa-f-predstavljanje-ekipa-i-sanse-na-takmicenju-103138/)


12:00 JAPAN – TURKMENISTAN

Selekcija Japana dolazi kao najveći favorit uz Iran na ovo takmičenje, a tim sa puno igrača iz evropskih klubova garantuje da navijači ovog tima mogu da se nadaju najboljem, čak i pored činjenica da su pred samo takmičenje morali da menjaju trojicu igrača zbog povreda, to su Takuma Asano koji je pozavan umesto napadača Njukastla, Muto-a, potom Takaši Inui koji je zamenio Nakajamu, dok je Šiotani zamenio Moritu, čini se da su i zamene odličnog kvaliteta i da se to neće osetiti u igri ,,samuraja”. Prvi meč na šampionatu za Japan ne bi trebalo da predstavlja veliki problem, jer je selekcija Turkmenistana verovatno uz Jemen najslabiji sastav na takmičenju.

Turkmenistan poput Jemena, na ovo prvenstvo dolazi pre svega da uči i stiče iskustvo, sam plasman je veliki rezultat za ovu selekciju, a sve preko toga bila bi neverovatna senzacija, naročito u ovako jakoj grupi. Nekoliko igrača igra van lige Turkmenistana i oni su prevaga kada se igra protiv manjih selekcija, protiv Japana, čini se da ništa i niko ovom timu ne može da pomogne da dođe do senzacije.

Očekujemo jednoličan meč tokom 90 minuta, gde će Japan napadati gol Turkmenistana, a samo će od raspoloženja napadača Japana zavisti konačan rezultat ovog meča.

PREDLOG za KLAĐENJE: SP1 (pobeda Japana bez primljenog gola) (kvota 1,75)


14:30 UZBEKISTAN – OMAN

Fudbalski savez Uzbekistana godina ulaže znantna sredstav u struku kako bi selekcije ove države napredovale i postigle neki značajniji rezultat, poslednji u nizu takav potez je angažovanje poznatog stručnjaka Hektora Kupera, koji je stigao posle Svetskog prvenstva na kojem je predvodio Egipat. Stil igre ovog selektora se zna, izuzetno čvrsto u defanzivi sa malo dozovoljenih šansi rivalima uz puno taktičkih zadataka za svoje igrače. Odil Ahmedov najveća je zvezda selekcije i neko od koga se očekuje da predvodi ovu selekciju na ovom takmičenju.

Što se tiče Omana, svakako da spadaju u red arapskih selekcija koje gaje sličan stil igre poput Uzbekistana, čak 13 od poslednjih 16 mečeva ove selekcije završene su u rasponu 0-2 gola, iako na klupi sedi Pim Verbek, iz holandske trenerske škole koja je poznata po ultra napadačkom fudbalu. Oman nema puno igrača van klubova iz ove zemlje, pa se očekuje da pre svega pokušaju da zaštite svoj gol.

Očekujemo jedan nezanimljiv duel za gledanje, u kojem je selekcija Uzbekistana blagi favorit, čini nam se da jedna kladioničarska kombinacija ne bi smela da padne.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&0-2 (pobeda Uzbekistana ili remi uz 0-2 gola na meču) (kvota 1,70)


14:30 KATAR – LIBAN

Domaćin narednog Svetskog šampionata, selekcija Katara, dolazi na ovo takmičenje u nameri da proveri koliko je uspela da stvori takmičarski tim i koliko će još trebati rada i dorade da Katar na ovom SP-u bude konkurentan sa ostalim velikanima iz sveta. Selekcija Katara pažljivo se selektira već nekoliko godina, a jako dobar rad imaju u mlađim kategorima u Aspire Akademiji, gde radi puno trenera iz Evrope, a koja je između ostalog stvorila i jednog od najboljih mladih igrača ove selekcije Akram Afifa.

Selekcija Libana, pod vođstvom selektora Radulovića, nije bila poražena dve godine, sve do prijateljskih mečeva za ovo takmičenje. Selekcija je sastavljena od igrača koji su rođeni i ponikli širom Evrope, a mnogi od njih i danas igraju u evropskim ligama, tako da se može reći da su dosta dobro taktički obučeni. Hasan Matouk, sjajan je u napadu i kapiten je tima, ali i u ostalim linijama tima ima kvalitetnih igrača.

Očekujemo da selekcija Katara ima terensku inicijativu na ovom meču, iako im neće biti nimalo lako da savladaju tvrdu selekciju Libana, koja je u poslednjem periodu uspela da stvori dobru atmosferu u timu i pobednički mentalite.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1p0-1&2p0-2 (od 0-1 gol u prvo i 0-2 gola u drugom poluvremenu) (kvota 1,45)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.