sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kup (Bugarska): Najava 1. kola (četvrtak)

Danas će se odigrati preostala tri susreta prvog kola bugarskog kupa, a mi ćemo u par rečenica da predstavimo svaki susret i damo naš predlog za klađenje. Nadamo se da profita i uspeha neće izostati, srećno!


15:00 Oboriste – Ludogorets

Ludogorets bez sumnje apsolutni favorit danas, teško da Oboriste može i do pogotka, a kamoli do nečeg većeg. Pošto je MaxBet suzio ponudu za ovaj susret, naš tip za danas je „NG“ po kvoti 1,50, jer zaista smatramo da Oboriste nema kvalitet uz pomoću kog bi mogao do pogotka danas.


16:30 Maritsa Plovdiv – Lokomotiv Plovdiv

Maritsa se nalazi na katastrofalnoj poziciji u drugoj ligi Bugarske, a iako Lokomotiv Plovdiv nije toliko kvalitetan protivnik, svakako da danas mora i može do laganog trijumfa. Mišljenja smo da ovde može da se pokuša sa tipom „2-2“ po kvoti 1,50


19:00 Lokomotiv Gorna – Botev Plovdiv

Botev Plovdiv iza sebe ima četiri susreta sa Gornom, a na sva četiri je slavio bez mnogo problema. Smatramo da će razlika u kvalitetu da prevagne i peti put u nizu, a naš predlog za klađenje je „2&G2+“ po kvoti 1,50.


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje