subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kup Radivoja Koraća – Predlozi za poene igrača – Finale

Od 21:00 odigraće se finalni me srpskog kupa u kojem će se sastati Mega i Crvena Zvezda Kladionica favorizuje Crvenu Zvedz sa hendikepom od 3.5 poena u meču od oko 160.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramu – https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Ovi rivali odigrali su već dva meča u okviru ABA lige, tako da nema tajni, iako će Zvezda biti u nešto drugačijem sastavu nego u ta dva meča. Kao vrlo zanimljiv tim nameće nam se Zvezdin najbolji igrač ove sezone, Jordan Loyd koji pruža jako dobre partije, a juče je u polufinalu postigao 24 poena. U prva dva susreta protiv Mege, zabeležio je 19 i 29 poena, a u oba meča odigrao je oko 28 minuta na meču. Očekujemo i danas njegov veliki doprinos, a granica 21,5 deluje realno u meču u kojem samo njegovom odličnom partijom Zvezda može do novog trofeja.

Još jedan zanimljiv tip sa ovom meča mogao bi da bude spoljni igrač Mege, D.Smith koji je prevashodno igrač koji razigrava svoje saigrače i vrlo retko doprinosi nekim velikim poenterskim učinkom, protiv Zvezde je u prva dva susreta beležio 4 i 6 poena, ali u oba meča odličan što se tiče asistencija, tako da sličnu partiju očekujemo i danas, na njemu će se smenjivati Lazić i Dobrić koji važe za odlične defanzivce, tako da ne očekujemo da prebaci marginu od 8,5 koliko su kladionice postavile na ovog igrača.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje