utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije Indijan Vels: Dubl tiket

Selimo se u sunčanu Kaliforniju gde će se igrati prvi masters u sezoni Indijan Vels. Ovo je pored četiri grend slema najjači turnir u kalendaru i u rangu je grend slemova. Danas muškarci počinju sa kvalifikacijama, a mi smo se opredelili za jedan dubl tiket.

Predlozi su sledeći:

21:30 Aleksej Popirin – Jozef Kovalik 1 1,25

Tomi Has direktor mastersa u Indijan Velsu specijalne pozivnice je dao Laslu Đereu i Amerikancima. Zaista je iznenađenje što nije dao specijalnu pozivnicu mladom Popirinu koji je nadolazeća zvezda u svetu tenisu. Bez obzira na to Popirin bi danas morao da dobije, jer igra protiv Kovalika koji je poslednji meč odigrao na US Openu prošle sezone. Dakle, nije igrao punih 6 meseci i njemu će ovo biti prvi meč. U njegovoj dugačkoj karijeri samo dva puta je igrao u Indijan Velsu i nikada nije napravio neki značajniji rezultat. On je igrač šljake, a pošto je van ritma mi ne vidimo kako može da pobedi Popirina.

21:00 Miomir Kecmanovic – Luka Vani 1 1,50

Naš Miomir Kecmanović igra protiv Italijana Luke Vanija, i apsolutni je favorit po nama u ovom meču. Ovo su uslovi u kojima se on mnogo bolje snalazi od iskusnog Vanija koji je kroz celu svoju karijeru sreću tražio na šljaci. Kecmanović polako stasava u odličnog igrača, a ulazak u glavni žreb bi mu dao mnogo samopouzdanja. Kecmanović je igrao čelendžer u Indijan Velsu prethodne nedelje, a na tim terenima se igra u masters turnir. Osetio je podlogu i generalno gledano favorit je u ovom meču.

Ukupna kvotan a ova dva predloga iznosi 1,88 što je sasvim korektno ako se uzme u obzir da su naši igrači večeras nešto veći favoriti.

Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje