Advertisement

Juče je dubl tiket prošao bez ikakvih problema. Danas nastavljamo sa kvalifikacijama za Indijan Vels, jer ima zaista lepih parova.

Parovi za tiket su sledeći:

20:00 Miomir Kecmanovic – Markos Điron 1 1,40

Miomir je juče sa pola gasa počistio Luku Vanija i nešto slično se očekuje i večeras. Iako je Điron moža malo jači od Vanija na ovoj vrsti podloge, Kemcanović ne bi trebao da ima prolema. Điron je jedan prosečan čelendžer igrač koji s vremena na vreme zablista, ali po talentu i kvalitetu ne može da se nosi sa Kecmanovićem. Mladi Srbin iz dana u dan napreduje i trebalo bi da pobedi i plasira se u glavni žreb.

20:00 Aleksej Popirn – Lukaš Rosol / Rosol osvaja set 1,45

Juče nas je Popirin ispoštovao, ali daleko od toga da je mladi Australjanac blistao. Bilo je mnogo nervoze u njegovoj igri, mnogo puta je bilo 0-30 na njegov servis, ali na njegovu sreću Kovalik to nije znao da iskoristi. Imao je Austrijanac i 3-0 u drugom setu, ali je dopustio sebi da izgubi 6 gemova u nizu. Rosol je dosta iskusniji igrač od Kovalika i on će te padove u igri Popirina znati da iskoristi. Kvote nisu postavljene kako treba, jer je ovo mnogo izjednačeniji meč nego što to kvote govore. Rosol po nama ide do seta bez problema, a možda čak i do pobede.

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosi 2,03 što je odlično za neki srednji ulog.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.