petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za SP (AFRIKA) : Mali – Obala Slonovače

Od 21 sat se u okviru Kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u afričkoj zoni kvalifikacija, igra meč između reprezentacije Mali i Obale Slonovače, u pitanju je meč 5.kola

Mali se nalazi na poslednjem mestu grupe C, sa skorom 0-1-3 i gol razlikom 1:9, jako slabe partije za tim koji je beležio jako dobre rezultate na nekoliko poslednjih Afričkih kupova. Ovo im je poslednja šansa da pobedom ostanu u igri za prvo mesto, ali svakako da više ne zavise samo od svojih rezultata.

Obala Slonovače zauzima prvo mesto grupe C, sa skorom 2-1-1 i gol razlikom 7:3. Na gostovanjima imaju skor 1-1-0 i gol razliku 3:0. U prošlom kolu neprijatno su iznenadili svoje navijače porazom od Gabona na domaćem terenu 1:2. Pobedom u ovom meču stavili bi sebe u odličnu poziciju pred odlučujuće poslednje kolo.

U prvom meču odigranom u Obali Slonovače, slavila je upravo ova selekcija rezultatom 3:1, a svi golovi pali su u rasponu od 18. do 34.minuta. Prethodnih 5 mečeva završena su u rasponu od 0-2 gola.

Mišljenja smo da će obe selekcije dosta taktizirati u večerašnjem meču zbog velike važnosti utakmice, naročito za selekciju domaćina koja se još nije u potpunosti predala, smena generacija u oba tima, ne ostavlja ulogu velikog favorita ni jednoj od selecija.

PREDLOG za klađenje: X pp (nerešeno na poluvremenu) (kvota 1,950-2 gola (kvota 1,60)

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje