utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Azijski Kup 2019-te (13.jun) najave i prognoze!

Danas je na programu drugo kolu kvalifikacija za Azijski Kup 2019-te godine, na kojem će po prvi put od kako postoji to takmičenje učestvovati 24 tima, druga runda kvalifikacija za Svetsko prvenstvo takođe je bila kvalifikaciona tako da su timovi koji su prošli u treću rundu već izborili plasman na ovo takmičenje, traži se još 12 timova.

Kvalifikovali su se: Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Australija, Katar, Kina, Iran, Japan, Sirija, Tajland, Irak, Južna Koreja, Uzbekistan.

Kroz analize pojedinačnih mečeva, pokušaćemo da zajedno sa vama dođemo do dobitnih prognoza za ove mečeve:


13:30 – Makau – Mijanmar: Duel dve selekcije koje su porazima počele ovo takmičenje i to minimalnim 0:1. Makau je poražen na gostovanju Kirgistanu, dok je Mijanmar doživeo poraz na domaćem terenu od Indije. Makau nije trebao da igra kvalifiakcije ali je kao finalista Kupa Solidarnosti zajedno na Nepalom upao umesto supendovanih Indonezije i Kuvajta. Mijanmar je selekcija koju predvodi Nemački stručnjak Zeise koji je velika prednost ovog tima. Jednom su se sastali međusobno, slavio je Mijanmar 0:4.

PREDLOG: 2&2-5 gola (pobeda gosta i raspon golova od 2 do 5) kvota 1,75

Nacionalni stadionu u Makau!

13:30 – Kambodža – Avganistan: Ove dve selekcije bile su zajedno i u grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a selekcija domaćina je ostvarila svih 8 poraza, uz gol razliku 1:27. Na domaćem terenu nisu postigli ni jedan gol. U prvom meču poraženi su od Jordana 7:0, dok je Avganistan remizirao 1:1 sa Vijetnamom. U prethodna dva duela, pobede Avganistana 0:1 i 3:0.

PREDLOG: 2&0-3 gola (pobeda gosta i raspon golova od 0 do 3) kvota 2,10

Kambodža vs Avganistan na prošlom susretu odigranom 2015-te godine!

14:00 – Hong Kong – Severna Koreja: Gostujuća selekcija je jedna od ozbiljnijih ekipa u ovim kvalifikacijama, ovo će im biti prvi meč. Hong Kong poražen u prvom meču 2:0 od Libana. Severnoj Koreji je za jedan bod izmakao plasman u poslednju rundu kvalifikacija za SP i direktan plasman na Azijski Kup. Ovi timovi su do sada odigrali 9 međusobnih mečeva, u 7 je slavila Severna Koreja i dva puta je bilo nerešno.

PREDLOG: 2 ( pobeda gosta) kvota 1,50


15:00 – Turkmenistan – Bahrein: Duel gde gosti imaju ulogu favorita ali ako se pogleda statistika to baš i nije tako. Najpre domaćin, oni su selekcija koja na svom terenu nije poražena od maja 2014-te godine, a igrali su protiv selekcija kao što su Oman, Iran, Indija i ni na jednom meču nije viđeno više od tri pogodka. Bahrein sa druge strane u seriji od 6 mečeva bez pobede. Na gostovanjima u poslednjih 5 mečeva skor 1-1-3 ( pobeda samo protiv slabih Filipina).

PREDLOG:1X&0-3 gola (pobeda domaćina ili nerešeno i raspon golova od 0 do 3) kvota 1,90


15:45 – Malezija – Liban: Važan duel za obe selekcije, domaćoj selekcije je ovo prvi meč, dok je Liban slavio na domaćem terenu protiv Hong Konga. Domaća selekcija igra u promenljivoj formi, na 7 od 10 mečeva bilo je 0-2 gola. Selekcija Libana je na poslednjih 12 utakmica odigrala od 0-2 gola, takođe i na 14 od 15 svojih mečeva.

PREDLOG: 0-2 gola ( raspon golova od 0 do 2) kvota 1,70.


22:00 – Palestina – Oman: Duel dva tima koji će se boriti za prva dva mesta u grupi što su i pokazali u prvim mečevima. Palestina je slavila protiv Maldiva u gostima 0:3, dok je Oman pobedio Butan sa 14:0. Palestina u sjajnoj seriji rezultata, sedam mečeva su bez poraza, a vezali su i tri pobee na gostovanjima bez primljenog gola. Sa druge strane Oman na gostovanjima ne blista, na poslednjih 11 gostovanja, 2 pobede, 2 nerešene utakmice i 7 poraza.

PREDLOG: 1X&1X ( pobeda domaćina ili nerešno na poluvremenu i na kraju) kvota 1,40


Ukoliko vam se neki predlog svideo možete ga prepisati i na vaše kladioničarske tikete, reč je o mišljenju jednog od naših urednika, a nadamo se da će se pokazati kao ispravno. Kvote za sve mečeve kvalifikacija za Azijski Kup, možete pogledati na sajtu kladionice Max bet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje