petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za EP do 19 godina: Izrael vs Bosna i Hercegovina

Od 16:30 igra se meč kvalifikacija za odlazak na Evroprsko prvenstvo za igrače do 19 godina, a sastaju se selekcije Izraela i Bosne i Hercegovine.

Izrael je u prvom krugu kvalifikacija pobedio u sva tri meča, ali se ne može reći da su imali težak posao, slavili su protiv selekcija Andore 3:2, Lihtenštajna 5:0 i Škotske 1:0. Početak drugog kruga kvalifikacija mladići iz Izraela odigrali su nerešeno protiv selekcije Bugarske. Tim čine igrači koji nastupaju u domaćem prvenstvu. I i prvom meču odigranom protiv selekcije Bugarske, selekcija Izraela je bila bolji protivnik, ali nije uspela da slavi, interesantan podatak je da su dobili čak 5 žutih kartona na ovom meču. Ova selekcija Izreala nema poraz 8 vezanih utakmica, posle sedam pobeda, niz im je prekinula upravo selekcija Bugarske remijem 1:1.

Bosna i Hercegovina može da kaže da ima jednu od talentovanijih selekcija u poslednjim godinama, prvi deo kvalifikacija ova selekcija je dobila selekcije Litvanije 3:0 i Azerbejdžana 2:1, dok su poraženi od Austrije 3:1. U prvom kolu ove grupe slavili su protiv domaćina turnira Francuske sa 2:0, oba gola posledica su katastrofalnih grešaka u odbrani ,,trikolora“. Tim je sastavljen od igrača iz domaćih kluba, ali i veliko broja iz inostranih klubova, tu su igrači Partizana, Meca, Dukle, Dinamo Zagreba, Menhengladbaha,Ingloštada, Bajern Minhena i Lajpciga. Od poslednjih 11 mečeva ove selekcije 6 je završeno njihovim pobedama, jednom je bilo nerešeno uz dva poraza.

Mešusobno se ove dve selekcije nisu sastajale.

Ekipa Izraela moraće zbog rezultata prvog meča da napada od samog starta jer im odgovara samo pobeda, sa druge strane selekcija Bosne se najbolje snalazi kada prepusti protivniku da vodi igru i onda iz brzih konti i polukontri ugrozi njihov gol , upravo kako je bilo i protiv Francuza, smatramo da je tip X2&0-3 gola idealan za ovaj meč, a kladionice ga plaćaju kvotom 2,02.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje