subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za LK: Dunajská Streda – Partizan (najava meča i predlog za klađenje)

Dunajská Streda i Partizan sastaće se večeras od 20:45 po našem vremenu u okviru revanš susreta 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a utakmica je na programu na stadionu „MOL Aréna„.

Nakon prvog duela, ostaje žal za propuštenim šansama Partizana, kojih je bilo na pretek, a da je iz prve utakmice imao veću prednost, u ovaj meč bi ulazio daleko rasterećeniji. Ovako, pretnja i dalje postoji, ali je svakako kvalitet na strani crno belih, koji bi trebalo da obezbede plasman u narednu fazu takmičenja. Nakon tog susreta, Dunajska Streda je poražena u ligi od ekipe Michalovce rezultatom 4:1, dok je Partizan bio apsolutno dominantan protiv Vojvodine i slavio rezultatom 0:2, te sada pun samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Dobra stvar za crno bele je odbrana, koju su postavili fenomenalno i teško se dolazi do njihovog gola, a ni protivnici ne stvaraju mnogo šansi.

Fudbaler Partizna, Danilo Pantić, uveren je u prolaz dalje: „Nažalost, nismo iskoristili veliki broj prilika u Beogradu. Imamo jasan cilj, prolazak u narednu fazu takmičenja. Sigurno smo u to, verujem u prolaz. Biće drugačiji meč nego u Beogradu, hrabrije će domaćin da izađe, ali ćemo na to odgovoriti. Sigurno će nam nedostajati navijači, igramo lakše i efikasnije uz njihovu pomoć, ali ćemo i bez njih dati sve od sebe.

Mi verujemo u prolaz Partizana, a večeras predlažemo „X2&2+“ po kvoti 1.60. Ne verujemo da mogu da ponove onoliki broj promašaja kao iz Beograda, te da će večeras da im se revanširaju za prošlu nedelju, duplo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje