utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za LK: Sumqayit – Čukarički (najava meča i predlog za klađenje)

Danas se od 18 časova po našem vremenu sastaju Sumqayit i Čukarički u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a utakmica će biti odigrana na stadionu „Kapital Bank Arena„.

Nakon 0:0 iz prvog susreta, Čukarički će u gostima imati priliku da obezbedi plasman 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Na prvom susretu je nedostajala realizacija, dok je sve ostalo bilo na strani srpskog tima, koji je diktirao tempo utakmice. Ako nastave u istom ritmu, ili podignu igru na još viši nivo, lako bi mogli da se plasiraju u 3. kolo kvalifikacija.

Čukarički je od početka sezone odigrao 2:1 protiv Voždovca, te 0:0 sa Sumqayit-om, da bi za njih utakmica 2. kola Superlige Srbije bila odložena, zbog evropskih obaveza. Sa druge strane, Sumqayit je sezonu završio na 3. mestu, poražen je i u finalu Kupa, dok je u pripremnom periodu to sve izgledalo prilično slabo, gde su pretrpeli dva poraza.

Ekipa iz Azerbejdžana broji mali broj stranaca, većinom su to lokalni fudbaleri, dok se tržišna vrednost ekipe procenjuje na oko 5.250.000 evra. Čukarički, okvirno vredi 3x više i verujemo da će danas iskoristiti sve ono što nisu na prethodnom duelu, te da će se plasirati u 3. kolo. Naš predlog je „P/K2“ po kvoti 1.55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje