utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za LK: Vojvodina – FK Panevezys (najava meča i predlog za klađenje)

Večeras će se od 20 časova sastati Vojvodina i FK Panevezys na stadionu „Karađorđe“ u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Novosađani iz prvog susreta imaju prednost od 1:0, koju treba da sačuvaju, kako bi se plasirali u narednu fazu kvalifikacija.

Uprkos slabijim rezultatima na startu sezone, Vojvodina je ekipa koja je imala možda i najteže otvaranje sezone u poslednjih nekoliko, jer su u 1. kolu gostovali Zvezdi, a u 2. su dočekivali Partizan kod kuće. Iz ta dva susreta imaju remi protiv Zvezde, dok su savladali Panevezys u 1. utakmici rezultatom 1:0. Na tom susretu su bili dominantniji i bolji rival, što dovoljno pokazuje i statistika, ali im je falila završnica, te su uspeli da postignu svega jedan gol. Ipak, za evropsko gostovanje to je i više nego dovoljno.

Inače, svako ko je dao krov na platou „Vujadina Boškova“, dobio je dve ulaznice za ovu utakmicu. Trener Vojvodine, Slavoljub Đorđević, izjavio je sledeće: „Pre nego što kažem bilo šta o utakmici, želim da podržim ovu humanu akciju i pozivam da što veći broj ljudi dođe da podrži ovu ideju. Iza nas su teška vremena i dalje je teška situacija i nekome ta krv spašava život. Protivnik možda na papiru nije atraktivan, ne dolazi iz neke velike fudbalske zemlje, ali je jako nezgodan rival. Imaju veliki broj stranaca, tehnički su jako dobri i napravili su nam dosta problema. Dolaze sa golom minusa i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svesni smo da javnost očekuje prolazak. Ono što ja mogu da kažem u ime mojih momaka, mog stručnog štaba i mene, učinićemo sve da prođemo dalje.

Dodao je da će Vojvodina igrati ofanzivnije i agresivnije, i da će na taj način probati da ostvare još bolji rezultat večeras. Litvanski tim je prosečnog kvaliteta, što su i prikazali igrom pre nedelju dana, a od prošle utakmice protiv Vojvodine, nisu igrali u prvenstvu, a sledeću igraju tek 7. avgusta. Nemamo mnogo toga da napišemo o njima, sem da je ovo vrlo verovatno njihov limit, kada su ove kvalifikacije u pitanju.

Naš predlog za večeras je „1X&1-3“ po kvoti 1.75.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje