petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Svetsko – poeni igrača (29. Novembar)

Poslednji meč na današnjem programu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Evropi odigraće se u Haenu (Andaluzija) gde će Španija dočekati Gruziju. Španci su favoriti na meču sa hendikepom od 10.5 poena u utakmici prognoziranoj na 158 poena.

Po prvi put će reprezentacija igrati u Haenu, a tribine će biti maksimalno popunjene jer vlada veliko interesovanje. Sve karte su rasprodate, a hala će ugostiti 6000 navijača.

Obe ekipe su trijumfovale u prvom meču – Španija je lako savladala Makedoniju (94-65), dok je Gruzija porazila Ukrajinu (88-83).

Gruzija dolazi sa dobro poznatim licima pošto su to igrači iz ACB Endesa lige – Tornike Shengelia, Giorgi Shermadini, Beka Burjanadze i Tadd McFadden. Ekipu predvodi grčki trener Ilias Zouros.

Španija ima širok roster i dosta igrača koji mogu biti efikasni na današnjem meču. Mi smo odabrali Daria Brizuelu.

Igrač Unicaje je odigrao svega 12 minuta u Skopju i postigao 10 poena za to vreme. Smatramo da će danas Dario dobiti minimalno 20 minuta u meču koji bi trebao biti daleko veći egal nego što je to bio slučaj sa Makedonijom.

Brizuela je protiv McFaddena u 2 meča prošle sezone u ACB ligi postigao 14 i 18 poena (25 minuta igre), a pretprošle 15 poena za 26 minuta.

U prošlim kvalfikacijama Brizuela je za Španiju postizao: 10 poena (17minuta), 6pts (9 minuta), 10pts (17min), 17pts (21min), 21pts (26min) i 18pts (24min).

Forma Daria u Endesa ligi na poslednjih 4 meča: 10, 11, 13 i 16 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje