utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018 (Azija): Japan – Tajland

U utorak se od 12:35 igra meč kvalifikacija Azijske zone za odlazak na svetsko prvenstvu u Rusiju 2018-te godine, a sastaju se selekcije Japana i Tajlanda.
Stanje u grupi posle šest odigranih kola

Japan je pre par dana slavio na gostvanju kod selekcije Ujedinjenih Arapskih Emirata rezultatom 0:2, i sebe učvrtio na drugom mestu sa skorom 4-1-1 i gol razlikom 10:5. Na domaćem terenu selekcija Japana ima skor 2-0-1 i gol razliku 5:4.

Selekcija Tajlanda opravdala je ulogu autsajdera u ovim kvalifikacijama i trenutno je posle šest odigranih kola na poslednjem mestu ove grupe, sa skorom 0-1-5 i gol razlikom 3:15. U prošlom kolu poraženi su na domaćem terenu 0:3 od selekcije Saudijske Arabije. Ova selekcija nema šansi da se plasira na završnicu Svetskog prvenstva.

Ovi timovi su se međusobno sastajali šest puta i svaki put je slavila selekcija Japana, u poslednja četri meča, uvek je postizala najmanje dva pogodka.

Apsolutni favorit na ovom meču je domaća selekcija, koja je u ovim kvalifikacijama na 5 od 6 utakmica vodila već na poluvremenu, odlična tradicija protiv selekcije Tajlanda i kvalitetniji tim, garant su da ćemo i na ovom susretu videti dominaciju ,,samuraja“ i najverovatnij obezbeđenu pobedu već u prvom delu igre. Kvota koju kladionice nude na igru 1-1 je malih 1,38, ukoliko uz ovo dodati i golovi, kvota na igru 1-1 &3+ je nešto bolja i iznosi 1,65, dok se najbolje plaća trostrua kombinacija 1&NG&2+ gde je kvota 1,81.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje