petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018 (Azija): Tajland – Saudijska Arabija

Od 13 časova u četvrtak, igra se meč 6.kola, grupe B, Azijske zone kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2018-te u Rusiju, a sastaju se selekcije Tajlanda i Saudijske Arabije.
Stanje u grupi B, posled 5 odigranih kola.

Tajland je najlošiji tim dosadšnjeg toka treće faze kvalifikacija u Aziji, u pet odigranih mečeva imaju skor 0-1-4 uz gol razliku 3:12. Na domaćem terenu 0-1-1 i gol razlika 2:4. Poraženi su od Japana 0:2, a u drugom meču su remizirali sa Australijom 2:2. Domaća selekcija će sutra nastupiti bez nekoliko važnih igrača, naročito sredine terena: Lahsoh (34/1), Yooyen (35/0), Maskuk (24/4), dok je defanzivni igrač i kapiten tima Bunmathan (43/5) pod znakom pitanja. Trojica od njih nastupili su i u prvom meču koje su odigrale ove dve selekcije u Saudijskoj Arabiji kada je slavila domaća selekcija 1:0, Yooyen je na tom meču dobio crveni karton.

Saudijska Arabija je na prvom mestu grupe B, sa skorom 3-1-1 i gol razlikom 9:5, na gostovanjima imaju skor 1-0-1 i gol razliku 3:3, pobedili su Irak 2:1, a istim rezultatom poraženi su od Japana. Za goste neće igrati samo Al-Muwalad koji je u prvom meču ušao u drugom poluvremenu.

Nafer Al Abed, drugi strelac kvalifikacija trenutno sa 4 postignuta gola na 5 utakmica!

U svim međusobnim mečevima koje su odigrale ove selekcije, tim Tajlanda je samo jednom prilikom uspeo da ostane neporažen odigravši 0:0, sve ostale mečeve, njih osam, dobila je selekcija Saudijske Arabije.

Da će selekcija Saudijske Arabije slaviti i u ovom meču, kladionice nude odličnu kvotu 1,88, a ovo je idealna prilika da se odlepe od pratilaca u grupi koji igraju međusobni susret. Ko voli da ,,juri“ prelaze, ovo je idealan meč za prelaz  X-2 koji kladionice plaćaju kvotom 5,01. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje