petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018 (Okeanija): Tahiti vs Papua Nova Gvineja

Od 7 časova u sredu, na ostrvu Tahiti, istoimena selekcija će dočekati reprezentaciju Papua Nove Gvineje, a meč se igra u okviru kvalifikacija za odlazaka na Svetsko prvenstvo u Rusiju 2018-te, u zoni Okeanija.

Tahiti je selekcija koja u grupi B, trenutno zauzima prvo mesto, odigrali su tri susreta i ovom utakmicom završavaju kvalifikacije. Imaju skor 2-0-1 i gol razliku 6:2. U prvom meču su pobedili selekciju Papua Nove Gvineje na gostovanju rezultatom 3:1. Selekciju predvodi francuski stručnjak Ludovic Graungard, a tim je sastavljen od igrača koji nastupaju u domaćim klubovima sa ovog ostrva. Na svom terenu u poslednja tri susreta imaju dve ubedljive pobede 3:0 i 4:0 protiv selekcija Solomonskih ostrva i Samoe, i nerešeno 1:1 protiv Nove Kaledonije.

Selekcija Papau Nove Gvineje, odigrala je do sada samo jedan meč u kvalifikacijama u kojem je poražena upravo od Tahitija na domaćem terenu 1:3. Poslednjih 5 mečeva ova selekcija na gostovanjima zabeležila je 4 poraza i jednu pobedu, najubedljiviji poraz doživeli su od Irana (8:1). Selekciju predvodi danski trener Serritslev, a tim pored igrača iz domaćeh ekipa, ima i nekoliko interenacionalaca, četrvorica njih nastupa na Novom Zelandu, jedan u Maleziji, dok je najzvučnije ime Dawid Brown, 21-godišnji napadač holandskog Groningema, koji je debitovao baš protiv Tahitija u prošlom meču, ali se to neslavno završilo jer je u 21.minutu dobio direktan crveni karton. 

Dva puta su se međusobno sastajali, jednom je bilo 2:2, dok je u prvom meču odigranom u ovim kvalifikacijama bilo 1:3 za Tahiti, iako je ekipa Papua Nove Gvineje povela u 45.minutu i to sa igračem manje, ali su u drugom poluvremenu gosti preokrenuli utakmicu i slavili. U oba dosada odigrana meča ,videli smo po jedan crveni karton, uz to u prvom meču bilo je 4 žuta, a u prošlom uz crveni, viđeno je i 5 žutih kartona.

Detalji pred početak prošle utakmice na Papua Novoj Gvineji

Očekujemo da u ovom meču selekcija Tahitija odnese pobedu, čime bi obezbedili prvo mesto u grupi bez obzira na preostale utakmice i zakazali dvojboj protiv selekcije Novog Zelanda. Kladionice plaćaju kvotom 1,40 pobedu domaće selekcije, a ukoliko ispratite tradiciju, trebalo bi da vidimo i više od tri pogodka, što se plaća kvotom 1,55. 

Šta god da odličite, nadamo se da će vam analiza pomoći prilikom odabira dobitnog tipa za ovaj meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje