četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvartet igrača Crvene Zvezde u konkurenicji za tim decenije Evorlige

Evroliga kao takmičenje ove sezone pokrenula je još jednu akciju – izbor za najbolji tim decenije u ovom takmičenju. Među brojnim velikim igračima, koji su svojim igrama,ponašanjem i trofejima zaslužili da budu nominovani, nalaze se i dvojica igrača koji ove godine nose dres Crvene zvezde.

Među nominovanima nalaze se dva prvotimca crveno-belih. To su trostruki osvajač Evrolige Stratos Perperoglu i Džejms Gist. Reč je o igračima koji su imali vrlo važnu ulogu u prethodnih deset godina evropske košarke noseći dresove nekih od najboljih Evroligaša koji su po pravilu uvek bili u samoj završnici tog takmičenja.

Trebalo bi pomenuti da su se u ovom odabranom društu našla još dva nekadašnja člana Crvene zvezde. Reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica i Pero Antić koji je poslednju evroligašku, ali i generalno sezonu u karijeri, odigrao u svom voljenom crveno-belom dresu.

Najbolji tim decenije u Evroligi odlučiće glasovi navijača, predstavnika medija i 18 trenera i kapitena timova koji učestvuju u najjačem evropskom takmičenju.


Info sa KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje