petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvota na duplu šansu solidna – može li da se ponovi meč od pre par dana!

Od 02 sata posle ponoći u noći između ponedeljka i utoraka, igra se prijateljska utakmica reprezentacija Kurakaoa i Bolivije. 

Ove selekcije odigrale su 23.marta meč na istom terenu gde će biti odigran i ovaj meč, tada je bilo 1:1, iako je domaća selekcija prva stigla do vođstva u 33.minutu preko Van Kesela, da bi u 63.minutu gosti izjednačili autogolom Lachmana.

Ono što je zanimljivo, to je da selekciju Kurakao sačinjavaju igrači uglavnom iz Holandskih i Engleskih klubova. Na golu je Eloj Rom iz PSV-a, u defanzivi je kapiten tima Kuko Martina iz Evertona, potom su tu još Lahman iz Vilijama II, Jurih Karolina iz PSV-a, kao i još četvorica igrača iz Holandskih niželigaša. Vezni red čine: Bakuna iz Redinga, Antonia iz Omonije, Nepomuceno iz Oldama, Hooi iz Den Haga. Dok su u napadu, Van Kesel iz Oksforda, Benšop iz Hanovera, Visento iz Helmonda. U oktobru je ova selekcija savladala Katar na gostovanju 1:2.

Bolivija je sa druge strane tim koji prednost pre svega nalazi na nadmorskoj visini od 3500m u glavnom gradu La Pazu, gde često padaju i najveće selekcije. Većina igrača u selekciji su igrači iz domaće lige, svega četvorica igrača igra van Bolivije i to u Čileu, Meksiku i SAD-u. Za mečeve sa Kurakaom pozavano je petorica debitanata i petorica igrača sa jednim nastupom za tim Bolivije.

U prvom susretu selekcija ostrvske državice Kurakao pokazala je da je bez razloga stavljena u ulogu autsajdera, danas je kvota na duplu šansu 1X u kladionicama koje imaju u ponodi ovaj meč, odličnih 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje