četvrtak, 07. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Kvota na goste je 4,65, iako su slavili 6 puta zaredom!

Ekipe Holstein Kiel i VfL Osnabruck sastaće se ove nedelje, u terminu od 13 sati i 30 minuta, a u pitanju je utakmica 14. kola nemačke 2. Bundeslige.

Holstein Kiel u ovom trenutku zauzima 1. mesto na tabeli jer je na prethodnih 13 utakmica osvojio 28 bodova i ostvario 8 pobeda, 4 remija i 1 poraz.

VfL Osnabruck, sa druge strane, ima svega 19 poena i skor od 5 pobeda, 4 remija i 4 poraza zbog čega se sada nalazi na 10. poziciji.

Međusobne utakmice: Holstein Kiel – VfL Osnabruck (www.flashscore.com)

Razlika u formi ova dva tima je zaista ogromna (domaćin je slavio 5 puta u nizu, dok su gosti poraženi na 4 od poslednjih 5 utakmica) pa ne čudi činjenica da je Holstein Kiel veliki favorit i da je kvota na pobedu VfL Osnabrucka preko 4.

Uprkos tome, trebalo bi napomenuti da je današnji gost savladao današnjeg rivalana svakom od poslednjih 6 međusobnih susreta, dok je na poslednja dva uspeo da postigne i bar četiri gola. Za novi trijumf VfL Osnabrucka se nudi fantastična kvota 4,65, dok se “X2“ plaća kvotom 2,00. Sa druge strane, pobedu Holstein Kiela možete ispratiti po kvoti 1,70.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje