subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

La Liga (Španija): Najava 2. kola (petak)

Prvenstva širom Evrope napokon su počela, kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope su završene, a najava za evropske lige sve je više. Od drugog kola trudićemo se da ispratimo i svako sledeće kolo kod Španaca, a ovim putem se izvinjavamo što nismo ispratili prvo kolo. Nadamo se da ćemo uspeti da dođemo do profita, srećno!


Real Sosijedad – Viljareal 20:15

Nakon prvog kola Sosijedad ima vrlo bitna tri boda, a u prvom kolu protiv Selte čak dva puta je morao da „vija“ prednost svog rivala. Uz prilično solidnu igru, Sosijedad je došao do tri boda, te može se reći i prilično iznenadio, s obzirom na to da pripremne utakmice nije odigrao najbolje. Sa druge strane, igra Viljareala je iz sezone u sezonu sve teža za prognoziranje, a na meču protiv Levante, fudbaleri Viljareala uputili su svega jedan šut u okvir gola, što je i više nego katastrofalno.

Íñigo Martínez će najverovatnije biti spreman da se vrati na teren. Ukoliko bude, sa terena će definitivno ići Aritz Elustondo. Juanmi i Carlos Vela će se sigurno boriti da zamene fudbalera po imenu Sergio Canales na desnoj strani napada, nakon što su protiv Selte pokazali svoje fudbalsko umeće. Willian Jose će sigurno nastaviti da predvodi tim, a teško da možemo da očekujemo velike promene u sastavu u odnosu na meč sa Seltom. Carlos Martínez danas sigurno neće biti u timu domaćih, dok, još jednom ponavljamo, Íñigo Martínez možda nastupi, kao i Rubén Pardo.

Za goste neće igrati Adrián Marín, Sergio Asenjo, Bruno Soriano, Denis Cheryshev, Roberto Soriano, a verovatno ni Mario Gaspar i Daniele Bonera. Cedric Bakambu i Samu Castillejo će se vratiti sa suspenzije, kao i Mario, koji bi trebalo da započne meč na poziciji desnog beka. Ne treba zaboraviti Karlosa Baku, od kog se očekuje nastup možda i od samog početka meča, nakon što se na debiju pokazao bolje od Enesa Unala.

Meč prilično težak za prognoziranje, Viljareal je neporažen na poslednjih 11 od poslednjih 12 utakmica protiv Real Sosijedada, ali u izuzetno lošoj formi i uz velik broj izostanaka. Nadamo se da će Sosijedad od samog početka krenuti ofanzivno, te da će doći do gola već u prvom delu igre.

Predlog za klađenje:

1D1+ @1,95 (domaćin postiže barem jedan gol u prvom poluvremenu)


Betis – Selta Vigo 22:00

Betis će da ugosti Seltu u jednom prilično teškom meču za prognozu, a razlog zašto tako mislimo je taj što je Betis uspeo da pruži otpor Barseloni u prvom kolu do te mere da su izgubili svega 2:0, a da su ta 2 šuta ujedno bila i jedini šutevi ka golu Betisa. Sa druge strane, bilo je reči o igri Selte u prvom kolu, te o tome ne treba da ponavljamo.

Za Betis neće igrati Ryad Boudebouz, dok se ne zna hoće li igrati Victor Camarasa, a za goste sigurno neće igrati John Guidetti.

Ne očekuje se mnogo promena u domaćem sastavu, i sigurno da će Quique Setien da pokuša da uigra već postojeći sastav. Javi Garcia bi mogao da uđe na teren, što bi sa sobom povlačilo Andreas-a Guardada ka golu Selte. Nahuel Leiva će morati da se nadmeće sa novim pojačanjem po levoj strani (u pitanju je Cristian Tello), koji će biti spreman za svoj debi.

Kao što smo već napisali, Juan Carlos Unzue neće imati problema sa izostancima (osim Guidetti-a), a Maxi Gomez bi mogao da predvodi napad gostiju večeras. Sergio Alvarez protiv Real Sosijedada nije igrao u punom sjaju, te ćemo videti kako će, i da li će da nastupi večeras.

Mi večeras očekujemo golove, a tip „3+“ bio je prolazan na poslednjih 7 utakmica Selte u okviru prvenstva, gde je istoimena ekipa primila makar 2 gola na istih tih 7 utakmica. Očekujemo da obe ekipe krenu ofanzivno večeras, a sigurno je da nijedna strana neće biti zadovoljna bodom.

Predlog za klađenje:

GG @1,75 (oba tima postižu barem po gol)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje