četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

La Liga (Španija): Najava 2. kola (subota)

Juče smo uspeli da pogodimo oba para, a nadamo se da će vam današnje analize pomoći da dođete do profita, bilo da se slažete sa našim predlozima, ili igrate kontra od njih. Želimo vam puno sreće!


Alaves – Barselona 18:15

Alaves će da ugosti Barselonu u susretu gde o pitanju favorita ne treba mnogo polemisati, ali treba da znate da je Alaves u par navrata uspeo da zada muke ekipi protiv koje danas igra. U prvom kolu Alaves je poražen od Leganesa rezultatom 1:0, a Barselona je slavila rezultatom 2:0 protiv Betisa, gde i nije bila toliko konkretna i ubedljiva.

Za domaći tim danas neće igrati Víctor Laguardia, a za goste Luis Suárez i Rafinha. Nakon što je Alaves razočarao u prvom kolu, teško da će stvari doći na svoje meto danas, a i ne očekuje se mnogo izmena u odnosnu na prethodni susret. Uz to, Hector bi mogao da nastupi na poziciji levog beka umesto Alfonsa Pedraza, a Tomas Pina će najverovatnije započeti meč ka ocentralni vezni. Očekuje se igra i Oscara Romera večeras.

Sa druge strane, na teren se verovatno vraćaju Gerard Pique i Andres Iniesta, a Javier Mascherano će najverovatnije preći na poziciju centralnog beka, ukoliko Nelson Semedo nastavi da pruže odlične partije na poziciji desnog krila.

Naše mišljenje za ovaj susret je da će Barselona ipak probiti odbranu Alavesa već u prvom delu susreta, te da će postići gol u istom.

Predlog za klađenje:

1G1+ @1,50 (gosti postižu barem jedan gol u prvom poluvremenu)


Levante – La Korunja 20:15

Levante i La Korunja će odmeriti snage u susretu vrlo teškom za prognozu, gde je Levante u prvom kolu, kao što smo već napisali, slavio protiv Viljareala, a La Korunja je doživela katastrofalan poraz od Real Madrida.

Domaći tim najverovatnije neće praviti izmene u odnosu na prvo kolo, dok jedino Roger Martí neće biti u situaciji da igra večeras. Takođe, Rober Pier neće biti u mogućnosti da igra za Levante večeras. Alex Alegria će verovatno da predvodi ekipu, iako je i Ivi u prvom kolu dokazao da će Levante ove sezone m oći da računa na njega.

Sa druge strane, Fede Valverde će verovatno debitovati večeras, a ujedno je ove nedelje dobio poziv da zaigra za reprezentaciju Ugovora, te samopouzdanja sigurno neće manjkati. Zakaria Bakkali i Carles Gil su pod upitnikom večeras, dok je Emre Colak dostupan nakon suspenzije, i očekuj se njegov povratak na teren.

Levante je svoj povratak u prvenstvo obeležio trijumfom, a Deportivo je u prvom kolu napravio dve katastrofalne greške u defanzivni, i sigurno da Pepe Mel neće dozvoliti da se išta slično ponovi i večeras.

Ne očekujemo mnogo golova večeras, kako god da okrenemo.

Predlog za klađenje:

1P0-1&2P0-3 @1,33 (najviše jedan postignut gol u prvom i tri gola u drugom poluvremenu)


Đirona – Malaga 20:15

Đirona i Malaga odmeriće snage u večernjem terminu, a Malaga muku muči sa povredama danas. Nakon poraza u prvom kolu od Eibara, a Đirona je u prvom kolu iznenadila sve ljubitelje španskog prvenstva i uspela da podeli bodove sa madridskim Atletikom.

Ne očekuju se promene u sastavu Đirone, dok je Aday Benítez pod upitniko, nakon povrede koju je zadobio u subotu. Ukoliko bude odsustvovao, Carles Planas je idealna zamena za njega. Christian Stuani će sigurno nastaviti da predvodi tim i večeras.

Michel će najverovatnije igrati sa četvoricom defanzivaca, iako je protiv Eibara igrao sa petoricom. Paul Baysse će nakon povrede biti na terenu večeras, a na poziciji centralnog beka će da zameni Diega Gonzaleza. Za goste neće igrati ni Federico Ricca, Adalberto Peñaranda, Miguel Torres, Bakary Kone i Keko. Cecchini i Munoz su pod znakom pitanja.

Zbog izuzetno loše forme gostiju i velikog broja izostanaka, prednost dajemo Đironi.

Predlog za klađenje:

P/K 1 @1,75 (pobeda domaćina na poluvremenu ili kraju utakmice)


Las Palmas – Atletiko Madrid 22:15

Las Palmas će da ugosti Atletiko Madrid u okviru poslednje utakmice za danas, a nakon prvog kola obe ekipe nisu opravdale očekivanja navijača. Las Palmas je poražen od Valensije rezultatom 1:0, a Atletiko Madrid je igrao 2:2 sa Đironom.

Alen Halilović je suspendovan i danas neće igrati za domaći tim, a ni Vitolo neće igrati večeras, iako u januaru prelazi u Atletiko. Sergio Araujo će verovatno da uđe sa klupe, dok će mu Mauricio Lemos čuvati mesto defanzivnog veznog.

Diego Godin se vraća sa suspenzije i zameniće Stefana Savića na poziciji centralnog beka. Filipe Luis i dalje ima problem sa povredom, što znači da će Lucas Hernandez igrati na poziciji levog beka, a Sime Vrsaljko će se možda rotirati sa Juanfranom. Antoine Griezmann zbog suspenzije večeras ne igra, što znači da će na teren Luciano Vietto i Angel correa.

Bilo kako bilo, očekujemo ofanzivan fudbal sa obe strane, i da poslednju subotnju utakmicu obeleže golovima na obe strane.

Predlog za klađenje:

GG @2,10 (oba tima postižu barem jedan gol)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje