četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

La Liga (Španija): Najava 4. kola (petak)

Danas nastavljamo tamo gde smo stali proteklog vikenda. Prošla subota je prošla sjajno, dok u nedelju nažalost nismo objavili najave, ali već od ovog vikenda nastavljamo što je mogućim jačim i kvalitetnijim tempom. Želimo vam puno sreće!


Eibar – Leganes 21:00

Eibar i Leganes će odmeriti snage večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru prve utakmice 4. kola španske Primere. Eibar je sezonu započeo neprepoznatljivo loše, s obzirom na to da je reč o ekipi koja je prethodne sezone bila jedno od najprijatnijih iznenađenja u prvenstvu. Sa druge strane, Leganes je sezonu započeo uz dva trijumfa, da bi u trećem kolu bio poražen Hetafea rezultatom 1:2.

Izostanci:

Za domaći tim zbog povrede kolena neće igrati Ivan Alejo, Fran Rico i Yoel Rodriguez, dok Anaitz Arbilla možda neće igrati zbog povrede tetive, a Nano možda neće igrati zbog povrede mišića. Takođe, ne treba izostaviti Pedra Leona, koji takođe neće igrati večeras. Sa druge strane, za goste sigurno neće igrati Raul Garcia zbog povrede, kao i Jon Serantes zbog povrede kolena. Grk, Dimitrios Siovas, verovatno neće biti na terenu zbog povrede, kao i Joseba Zaldua.

Kada je u pitanju sastav Eibara, Joan Jordan će se vratiti sa suspenzije i zameniće Gonzalo Escalante-a na poziciji centralnog veznog igrača. Uz to, Serghi Enrich će verovatno na teren pre neko Charles. Kada je u pitanju sastav gostiju, Asier Garitano verovatno neće menjati sastav od proteklog petka, ali je pozicija Omara Ramosa pod upitnikom.

Na utakmicama Eibara u poslednje vreme nedostaje golova, kao i na susretima između ove dve ekipe. Danas očekujemo makar jedan bod koji osvaja Eibar, ali uz minimalan broj golova.

Predlog za klađenje:

1X&0-3 @1,55 (pobeda domaćina ili remi uz najviše tri postignuta gola na utakmici)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje