četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Lajović i Bašić uspešni u prvom kolu, Troicki ispao

Danas su zvanično počele kvalifikacije za masters u Monte Karlu. Od predstavnika sa Balkana igrali su Dušan Lajović, Viktor Troicki i Mirza Bašić.

Na terenu je prvi bio Mirza Bašić koji je pobedio Francuza Amaura Delmasa sa 6:4 6:0. Pobeda Bašića se nije dovodila u pitanje, jer je Delmas 1288. igrač sveta i on je dobio specijalnu pozivnicu za kvalifikacije. Razlika u kvalitetu je ogromna i samo je bilo pitanje sa kojim će rezultatom Bašić slaviti. Bosanac će u drugom ujedno i poslednjem kolu igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

Što se srpskih predstavnika tiče Dušan Lajović je pobedio domaćeg igrača Fakunda Nisa koji je slično kao i Delmas dobio specijalnu pozivnicu za kvalifikacije. Tok meča je bio sličan kao u duelu između Bašića i Delmasa tako da se može reći da je Lajović sa pola snage prošao u poslednje kolo u kom će igrati protiv Sergeja Stahovskog.

Upravo je Stahovski sprečio srpski derbi u poslednjem kolu kvalifikacija. Ukrajinac je pobedio Viktora Troickog rezultatom 2:0, po setovima 6:1 6:3. Troicki je još jednom pokazao da je totalno van forme i da na njega ne treba računati na sezoni šljake.

Poslednje kolo kvalifikacija za masters u Monte Karlu je na rasporedu u nedelju, a odigraće se i nekoliko mečeva iz glavnog žreba.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje