utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga – Najava 20. kola (nedelja)

Danas na programu imamo 5 utakmica, i sve počinju u razmaku od 2, do 2.5 časa, što predstavlja pravo uživanje za fudbalske sladokusce, a evo i našeg kratkog viđenja ovih utakmica.

12:00 Mallorca – Valencia
Kao jedan od glavnih kandidata za niži rang, Majorka dočekuje Valensiju koja se bori za ulazak u Evropu. S obzirom na to da su utakmice u najranijem terminu po nekom nepisanom pravilu neefikasne, verujemo da će i danas biti takav scenario, ali blagu prednost dajemo gostima.

Predlog: X2&0-3 @1,85

14:00 Betis – Real Sociedad
Betis kod kuće i Betis u gostima u nekim slučajevima ne može da se poredi. Kod kuće ima 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza, ali je Sosijedad ove sezone i više nego dobar u gostima, gde ima identičan skor kao Betis kod kuće. Možda i najneizvesniji duel za danas, a nadamo se da će obe ekipe nastaviti da pružaju efikasne partije, te da ćemo videti golove.

Predlog: 2-4 @1,55

16:00 Villarreal – Espanyol
Espanjol igra možda i najgoru sezonu u poslednjih nekoliko, nalazi se na poslednjem mestu na tabeli sa svega 11 osvojenih bodova. Sa druge strane, Viljareal je vezao tri pobede, i to protiv Sevilje, Hetafe i Sosijedada, pa mislimo da može i četvrtu protiv katastrofalnog Espanjola.

Predlog: 1 @1,75

18:30 Athletic Bilbao – Celta Vigo
Selta je na strani osvojila svega 5 bodova na proteklih 9 duela, a danas gostuje Atletik Bilbau koji teško gubi bodove kod kuće i protiv mnogo jačih ekipa. Selta je u prethodnim sezonama umela da bude problematična za jače rivale, ali ove sezone prosto ne mogu da se povežu. Smatramo da je ovde Bilbao daleko bliži bodovima.

Predlog: 1 @2,05

21:00 Barcelona – Granada CF
Real je juče slavio, računica je jasna – danas mora i Barselona, ako želi da ostane u trci i da se odmake od Atletiko Madrida, koji je juče poražen od Eibara.

Predlog: DP 1 @1,95


Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje