subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga: Ova petorka će oživeti Barcelonu?

Iako pitanje budućnosti Ronalda Koemana u Barseloni i dalje visi o koncu, Holanđanin je optimista da će njegov tim izgledati bolje nakon pauze za reprezentacije, koja dolazi u najbolje vreme za klimave Katalonce. Razlog za ovaj optimizam je što će se nekoliko ključnih igrača uskoro vratiti u igru.

Očekuje se da će bivši golgeter Manchester Citija Sergio Aguero debitovati u utakmici protiv Valensije 17. oktobra. Biće spreman za igru i Jordi Alba, koji je bio u grupi za derbi sa Atletico Madridom, ali nije zabeležio nijedan minut na Vandi Metropolitano. Levi bek je zadobio povredu tokom utakmice sa minhenskim Bajernom 14. septembra.

Ansu Fati se već vratio u akciju 26. septembra, nakon što je odsustvovao više od 10 meseci zbog povrede. Za dve nedelje biće potpuno spreman da počne kao starter redovno u narednim utakmicama Barselone.

Pedri je propustio meč sa Atleticom zbog povrede butine koju je zadobio tokom meča sa Benficom. Takođe će biti na liniji, konačno će imati vremena da napuni baterije nakon prošlosezonskog maratona sa Barselonom i reprezentacijom Španije.

Usman Dembele, koji je operisan 28. juna, počeće da trenira malo po malo sa ostatkom grupe, ali će za to trebati još vremena. Očekuje se da će se igrati u novembru.

Kumanova nada je da će, ako su svi ovi igrači zdravi, Barselona izgledati potpuno drugačije. Pitanje je da li će Holanđanin dobiti dovoljno vremena da preokrene učinak tima, ili će uprava iskoristiti pauzu da napravi trenersku promenu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje