četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 21. kola (ponedeljak)

Selta iz Viga će da ugosti Real Betis večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru pretposlednje utakmice 21. kola španskog prvenstva, dok će poslednju da obeleži duel Hetafea i Leganesa.

Kada je u pitanju tabelarno stanje, Selta se nalazi na dobrom putu da se domogne Evrope dogodine, a nalazi se na 8. mestu uz skor 8-4-8 i gol razliku 35:28. Sa druge strane, Betis se nalazi na 13. mestu uz skor 8-3-9 i gol razliku 33:41.

Što se izostanaka tiče, za Seltu neće igrati samo Fontas (11/0 – odbrana), dok za Betis neće igrati čak dva napadača. Naime, neće igrati Campbell (3/1 – napad) i Sanabria (12/7 – napad, najbolji strelac ekipe). Verujemo da gost bez svog najboljeg strelca teško može do neke veće opasnosti po gol Selte. Uz to, Selta je na poslednjih 8 utakmica na svom terenu poražena svega 2 puta, i to od Atletiko Madrida rezultatom 0:1, i od Viljareala istim rezultatom. Pored toga, ima 4 pobede i dva remija, a bodove je delila sa Barselonom (1:1) i sa madridskim Realom (2:2). Dakle, složili bismo se sa kladionicom da je Selta danas favorit, a nadamo se da gost neće predstavljati velik problem po Blanca, te da neće morati da vadi loptu iz svoje mreže.

Naš predlog za klađenje je tip „1“ po kvoti 1.85, ali i tip „P/K 1“ po kvoti 1.65.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

3 Komentari

  1. Sta vi pricate Sanabria i Cambpell povrjedena sta vec dugo vrijeme vec od proslog ljeta tako da nemata nikakve veze sa igrom Betisa u zadnje vrijeme

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje