Đirona će da ugosti Leganes večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru 24. kola prve lige Španije, odnosno lige po imenu „LaLiga“. Ove dve ekipe će ujedno i da otvore ovo kolo.

Liga broji 20 ekipa, domaćin se nalazi na 10. mestu uz skor 8-7-8 i gol razliku 31:30, dok se gost nalazi na 12. mestu uz skor 8-5-9 i gol razliku 20:22, a Đirona u ovom trenutku ima 2 boda više u odnosu na svog rivala.

Što se izostanaka tiče, sigurnih izostanaka neće biti mnogo, ali u gostujućem taboru ima dosta potencijalnih, pa je dosta teško bilo šta komentarisati u vezi sa konačnim ishodom utakmice. Za domaćina neće igrati Jose Raymundo Luis Suarez (0/0 – odbrana), Pere Pons (20/0 – sredina, upitan) i Douglas Luiz (25/1 – sredina, upitan), dok za gosta neće igrati Alexander Szymanowski (14/2 – sredina) i Dimitrios Siovas (18/1 – odbrana), a upitni su Gabriel Pires (25/6 – sredina), Mauro Dos Santos (12/0 – odbrana), Tito (12/1 – odbrana) i Darko Brašanac (19/0 – sredina).

Veoma je teško prognozirati bilo šta u vezi sa ovom utakmicom, pogotovo jer nema bitnih izostanaka ni u jednoj ekipi, te vam preporučujemo da tipujete „0-2“ večeras po kvoti 1.50, iz prostog razloga što je isti tip mogao da se naplati na poslednje 4 utakmice Đirone, na poslednje 2 utakmice između ove dve ekipe, ali i na poslednje 4 utakmice Leganesa.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.