petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 24. kola (petak)

Đirona će da ugosti Leganes večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru 24. kola prve lige Španije, odnosno lige po imenu „LaLiga“. Ove dve ekipe će ujedno i da otvore ovo kolo.

Liga broji 20 ekipa, domaćin se nalazi na 10. mestu uz skor 8-7-8 i gol razliku 31:30, dok se gost nalazi na 12. mestu uz skor 8-5-9 i gol razliku 20:22, a Đirona u ovom trenutku ima 2 boda više u odnosu na svog rivala.

Što se izostanaka tiče, sigurnih izostanaka neće biti mnogo, ali u gostujućem taboru ima dosta potencijalnih, pa je dosta teško bilo šta komentarisati u vezi sa konačnim ishodom utakmice. Za domaćina neće igrati Jose Raymundo Luis Suarez (0/0 – odbrana), Pere Pons (20/0 – sredina, upitan) i Douglas Luiz (25/1 – sredina, upitan), dok za gosta neće igrati Alexander Szymanowski (14/2 – sredina) i Dimitrios Siovas (18/1 – odbrana), a upitni su Gabriel Pires (25/6 – sredina), Mauro Dos Santos (12/0 – odbrana), Tito (12/1 – odbrana) i Darko Brašanac (19/0 – sredina).

Veoma je teško prognozirati bilo šta u vezi sa ovom utakmicom, pogotovo jer nema bitnih izostanaka ni u jednoj ekipi, te vam preporučujemo da tipujete „0-2“ večeras po kvoti 1.50, iz prostog razloga što je isti tip mogao da se naplati na poslednje 4 utakmice Đirone, na poslednje 2 utakmice između ove dve ekipe, ali i na poslednje 4 utakmice Leganesa.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje