utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 28. kola (nedelja)

S obzirom na to da je više od pola kola kod Španaca prošlo, u kratkim crtama ćemo vam analizirati predstojeće tri utakmice koje se igraju danas, uz par rečenica za svaku utakmicu i predlog za klađenje. Srećno danas, kladioničari!


16:15 Atletico Madrid – Celta Vigo
Atletiko Madrid jeste apsolutni favorit, u poslednje vreme beleži sjajne rezultate, a Selta iz Viga već tradicionalno uspeva da se umeša u igru Atletika s vremena na vreme. Možda gost iskoristi blagi umor fudbalera Atletika zbog utakmice Lige šampiona, te tipujemo na gol u obe mreže po fantastičnoj kvoti 2.25.

18:30 Las Palmas – Villarreal
Teška, vrlo teška pozicija za Las Palmas, a Viljareal je tik uz poziciju koja bi mogla da ga odvede u Evropu naredne sezone. Naš predlog je iz tog razloga isti kao i na utakmici o kojoj smo pisali iznad, odnosno „GG“ po kvoti 1.75.

20:45 Athletic Bilbao – Leganes
O ovoj utakmici smo nešto napisali u rubrici „Informacije za kladioničare„, te tamo pročitajte najrelevantniji izbor za klađenje, po nama. Sve u svemu, ne očekujemo mnogo golova na ovoj utakmici, ali poslednji termin nedeljom kod Španaca često ume da nas iznenadi goleadom.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje