četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 36. kola (nedelja)

Danas je na programu 36. kolo španske „LaLige“, a neke od utakmica biće veoma zanimljive, pogotovo utakmica koja se igra u poslednjem terminu, iako nema rezultatski značaj.


12:00 Malaga – Alaves

Pitanje ispadanja Malaga je rešila odavno, par utakmica do kraja odigraće jer drugačije ne može, a veoma loši rezultati ove ekipe rezultirali su da Malaga ima svega 20 bodova nakon 35 odigranih utakmica. Sa druge strane, Alaves se sasvim pristojno snašao u prvenstvu ove sezone, a mi očekujemo da će i večeras uspeti da ostane neporažen od Malage, a kvota za takav scenario iznosi 1.60. Prvo, obe ekipe će igrati rasterećeno jer rezultatski značaj ne postoji, a po našem mišljenju, kvalitet je na strani gosta danas.

16:15 Atletico Madrid – Espanyol

Atletiko Madrid je obezbedio učešće u Ligi šampiona naredne sezone, bez obzira na to da li će da osvoji Ligu Evrope ili ne. Espanjol je obezbedio opstanak, te ni ova utakmica nema rezultatski značaj. S obzirom na to kakav stigle igre neguje Simeone, i zbog podatka da su ove dve ekipe dve od tri najmanje efikasne ekipe u prvenstvu, ni danas ne očekujemo golove, a kvota za najviše dva gola na utakmici iznosi 1.75.

18:30 Las Palmas – Getafe

Utakmica koja za Las Palmas nema nikakav značaj, dok se Hetafe bori sa Seviljom oko pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Hetafe ima 49 bodova dok Sevilja ima 51 bod, obe ekipe imaju još 3 utakmice do kraja, te će biti vrlo neizvesno. Đironi je do kraja ostalo još 2 utakmica, a trenutno i ma 48 bodova, Eibar ima 47, a Real Sosijedad i Selta iz Viga 46, te sve ove ekipe mogu da se nadaju makar poziciji koja vodi u kvalifikacije, bar za kratko. Naš predlog za klađenje je tip „P/K2“ po kvoti 1.95.

20:45 Barcelona – Real Madrid

Ne pamtimo kada su se poslednji put ove dve ekipe susrele, a da utakmica nije imala rezultatski značaj. Takođe, ne znamo zašto kladionice toliko favorizuju Barselonu, ali mi vam nikako ne bismo savetovali da tipujete na konačan ishod, jer je ovde apsolutno sve moguće. Dakle, Barselona je prva, Real Madrid je treći, Madriđani 26. maja igraju u finalu Lige šampiona, a večeras su sve karte otvorene. Kao što je i očekivano, mi očekujemo pune mreže na obe strane, a tip „GG3+“ po kvoti 1.50 za nas je najoptimalniji večeras, i nadamo se da nas dve najbolje ekipe u Španiji, pa možda čak i u svetu, neće razočarati.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje