četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Las Vegas Rejders – Kanzas Siti Čifs – Najava meča

Sunday night football nam donosi divizijski derbi između Las Vegas Rejdersa i Kanzas Siti Čifsa. Prema kladionicama favorit u ovom meču su Čifsi sa kvotom 1,30.

Las Vegas Rejdersi:

Vegas igra sjajno ove sezone. U deseto kolo ulaze sa skorom 6-3 i to je odličan skor ako se uzme u obzir da su imali mnogo težak raspored. Igrali su protiv Čifsa, Tampe, Nju Orleansa i još nekih mnogo jakih ekipa i uglavnom su pronalazili način da pobede. Oni si između ostalog jedini tim koji je pobedio Kanzas Siti Čifse, a verujte da to nije nimalo lak zadatak.

Napad koji predvodi Derik Kar radi sjajan posao. Svi su uposleni kako treba od trkača pa do celog hvatačkog korpusa. Velika stvar za Rejderse je činjenica da su pronašli još jednog trkača. To je Devonta Buker koji radi sjajan posao i maksimalno pomaže Džošu Džejkobsu koji je do skoro držao igru po zemlji sam na svojim plećima.

Odbrana je dosta bolja nego nekih prethodnih sezona i posle dugo vremena to izgleda sjajno.


Kanzas Siti Čifsi:

Kanzas Siti Čifsi nastavljaju u istom ritmu. Pobede se samo nižu, a pobednički mentalitet je više nego očigledan. Iako Kanzas ne dobija ubedljivo, napad je konsantno na visokom nivou i kada je tako onda za njih nema zime.

Odbrana bi morala da se popravi, ali to će se najverovatnije desiti u narednom periodu. Pred plej of stvari počinju da se dižu na viši nivo, tako da treba sada očekivati još jače Čifse.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Dueli između ova dva tima su uvek zanimljivi i ako gledamo celu diviziju možemo reći da su ovo dve najjače ekipe u poslednje vreme. Netrpeljivost je sve veća, a posebno je narasla nakon što su Rejdersi u prvom meču u sezoni uspeli da savladaju Čifse.

Poraz kao poraz i nije bio toliko bolan koliko je bilo bolno ono što je usledilo nakon poraza. Rejdersi su nakon pobede odvezli par pobedničkih krugova oko stadiona Kanzas Siti Čifsa i tako jasno poslali poruku akutelnom šampionu. To sve svakako nije dopalo glavnom treneru Čifsa Endiju Ridu koji se prisetio toga. Ovo sada postaje osvetnička misija i ovde treba očekivati maksimalno naoštrene Čifse.

Veliki problem za Rejderse je činjenica da im se cela odbrana nalazi na COVID 19 listi. Na toj listi se nalaze Džonatan Ejbram, Malik Kolins, Džonatan Haskins, Dejvid Irving, Ajzea Džonson, Arden Kej i Kendal Vikers, Klelin Flerel, Lamarkus Džojner i Kori Litlton. Gotovo svi igrači su prvotimci i ove nedelje su bili u samoizolaciji. Defanzivni koordinator Rejdersa Pol Gunder se već žalio tokom nedelje, jer nije imao sa kim da radi na terenu. Ovi igrači nisu imali trening tokom nedelje, što znači da u meč ulaze fizički nepripremljeni. Ovo je veliki hendikep za Rejderse, jer ako vam protiv nekog treba jaka odbrana onda je to protiv Čifsa koji sada imaju motiv više.

Na primer, u prvom meču ove sezone Kanzas Siti je postigao 32 poena protiv Rejdersa, a možemo misliti šta će im uraditi sada kada Rejdersi imaju ranjenu odbranu. Kaznas Siti Čifsi su imali nedelju dana odmora i mnogo više vremena da se dobrano spreme za ovaj meč.

Osvetnička misija je u toku i budite uvereni da će Čifsi biti spremni na sve samo da ugaze Rejdese na njihovom novom stadionu.

Predlog za klađenje: Tim 2 over 31,5
Opcija 2: H2 +7,5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje