subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Las Vegas Rejders – Majami Dolfins – Najava meča

Tampa je čini se odradila posao, a mi idemo dalje. Poslednji meč u ovom veoma bogatom danu odigraće Las Vegas Rejdersi i Majami Dolfinsi. Situacija je takva su kladionice blagu prednost dale Majamiju sa kvorom 1,75, a margina na poene iznosi 49,5.

Las Vegas Rejdersi:

Copy paste, tako se može opisati ova sezona Las Vegas Rejdersa koji će i ove sezone najverovatnije ostati bez plej ofa. Za prošlu sezonu je bilo izgovora, jer se tada ekipa tek gradila, ali ove sezone se moralo u plej of. Ima li su Rejdersi sve u svojim rukama, ali jako loša forma u drugom delu regularnog dela sezone je dovela do toga da će ekipa Čakija Grudena plej of gledati na TV-u.

Glavni problem je bila odbrana koja je bila šuplja sa svih strana. Mnogo nediscipline, mnogo grešaka, a ceh je na kraju platio defanzivni koordinator.

Vegasu do kraja ostaje da odigra muški i za svoju dušu.


Majami Dolfinsi:

Sezona Majami Dolfinsa je bila iznad svih očekivanja. Prethodne sezone mnogi su zamerali Brajanu Floresu za sve što je napravio unutar tima, ali rezultate svog tog „prljavog posla“ vidimo danas. Majami je plej of ekipa posla mnogo godina i pred njima je sjajna budućnost.

Napravili su sjajan ribilding koji nije dugo trajao, ubacili ruki kvoterbeka u NFL sistem i odbranu digli na zavidan nivo. Da, postoji tu još prostora za napredak, ali ono što su napravili do sada je za svakai respekt. Ostaje samo da vidimo da li Majami u sebi ima dovoljno zrelosti da ove jako bitne i teške mečeve u poslednja dva kola reši u svoju korist i plasiraju se u plej of.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovaj meč se može opisati kao napad Vegasa protiv odbrane Majamija, jer su to jači delovi tima. Napad Vegasa nikada nije bio problem. Derek Kar je radio sjajan posao tokom cele sezone i kako stvari stoje igraće večeras iako je imao problema sa preponom. Njegova konekcija sa hvatačima je sjajna, igra po zemlji je takođe dobra i tu nema problema.

Ipak, danas igraju protiv jako dobre odbrane. Odbrana Majamija je u samom vrhu ako se pogledaju dozovljeni poeni. Vrše enorman pritisak na kvoterbeka, forsiraju dosta famblova i oni su jedan od razloga zašto je Majami ovako dobar ove sezone.

Mi ćemo prednost dati domaćinu, jer ipak oni igraju za ponos i imaju šta da dokažu i pokažu. Vegas ima dosta više iskustva, ima sasvim solidan napad i to će presuditi. Majami je mlad tim koji nema iskustva igranja ovakvih mečeva, posebno ne njihov ruki kvoterbek Tua Tagovailoa. Biće zanimljivo videti kako će se mladi kvoterbek Majamija snaći sa pritiskom bitne utakmice, jer Majami nema pravo na poraz ukoliko žele u plej of.

Što se toga tiče Vegas je tu miran i zbog te rasterećenosti mi ćemo im dati prednost, jer su ekipe koje nemaju nikakav pritisak dobrog rezultata su najgori protivnici za timove kojima je bitna svaka pobeda.

Predlog za klađenje: Vegas više od 23,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje