subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Laslo Đere – Lorenco Sonego – Najava finala na Sardiniji

U okviru velikog finala turnira na Sardiniji snage će odmeriti srpski teniser Laslo Đere i Italijan Lorenco Sonego. Kladionice su Đerea postavile kao favorita. Njegova pobeda se plaća 1,60 kvotom, a margina na gemove je postavljene na 21,5.

Đere je nadomak odbrane titule, a očekuje ga sličan scnanerio, jer je i prošle godine u finalu igrao protiv jednog Italijana. Bio je to Marko Ćekinato, a taj meč se može opsati jednom rečju, burno. Meč je bio pun inteziteta, negativnog naboja, a na kraju je malo falilo da dođe i do incidenta.

Ne sumnjamo da će tako biti i danas, jer verujemo da će Sonego dati sve od sebe da pred svojom publikom dođe do titule.

Đere je bio zaista sjajan na ovom turniru. Do ovog turnira njegovi rezultati su bili blagi prosek, ali čini se da se forma tempirala baš za ovaj deo sezone kada se igra na evropskoj šljaci. Đere je igrao sa veoma malo oscilacija i bez ikakve sumnje je pokazao najviše na turniru.

Što se Sonega tiče, i on je bio veoma dobar. Veliko poštovanje imamo za njegov fajterski duh koji nikada ne pada. Često se nalazio bezizlaznim situacijama ,ali je pronalazio način do pobede. Uspeo da je okrene Hanfmana, uspeo je da dobije Frica u jednom tesnom meču i sigurno ulazi sa velikom dozom samopouzdanja u ovo finale.

Đere jeste favorit, ali finale sa sobom donosi novu dimenziju. U finalima Đere ima 2-0, ali obe pobede su bile tesne i teško izvojevane. Očekujemo veliku borbu i vrlo verovatno meč kroz tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje