četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Lazetić: Gladan sam golova

Prvenac u seniorskom timu Crvene zvezde postigao je Marko Lazetić, fudbaler koji je u juniorskom stažu upisao trocifren broj golova stasavajući u našoj akademiji. Ipak, prvenac u seniorskom timu je nešto što se večno pamti.
– Pamtiću ovu utakmicu dugo. Korak po korak idem i ostvarujem snove i ispunjavam sve ono zbog čega sam i počeo da se bavim fudbalom. Posle debija usledio je i prvi pogodak. Kad se setim te utakmice protiv Rada kada sam pogodio stativu, iznervirao sam se što već na debiju nisam pogodio, ali znao sam da će doći ovaj dan. Zahvalio bih se i Falku na asistenciji, a moram da istaknem da mi je žao i što minut pre toga nisam postigao pogodak. Gladan sam golova i ovo je samo jedan u nizu. Pogoditi za prvi tim Crvene zvezde je stvarno nešto posebno – počeo je Lazetić.
Poseban je osećaj kada neko ko je fudbalski stasavao u Zvezdi postigne prvenac u seniorskom timu, a Lazetić je sebi već zacrtao sledeći cilj.
– Sledeći cilj je da se na našem stadionu upišem u strelce. Siguran sam da ću i to uspeti i to vrlo brzo. Sama utakmica je bila otvorena, imali smo dobar rezultat, i što se mene tiče, odgovaralo mi je to što sam imao mnogo prostora da napadam gol rivala. Zaslužena pobeda, arhiviramo meč sa Kolubarom i okrećemo se Midtjilandu – zaključio je Lazetić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje