četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Legenda jugoslovenskog fudbala na klupi Srbije

Bilo je reči o tome i ranije, a sada je i zvanično, Dragan Stojković Piksi je novi selektor reprezentacije Srbije.

Njegov cilj je plasman na Mundijal naredne godine u Kataru. Za RTS, izjavio je sledeće: „Da ne verujem, ne bih se prihvatio posla. Mi imamo potencijal, ove kvalifikacije će biti veliki izazov, a ja verujem da možemo da uspemo. Neće biti lako, nikada nije lako. Teški protivnici u grupi, ali se moramo koncentrisati na sebe, da napravimo zdravu grupu koja će moći da odgovori izazovu.

U petak će biti saopšten spisak fudbalera, a naveo je da će biti nekih iznenađenja, dok je ugovor potpisao na 3 godine, tj. do kraja kvalifikacija za EURO 2024. godine.


Slika preuzeta sa sajta: https://srbija24.com/dragan-stojkovic-piksi-yu/

Povezani članci

1 komentar

  1. Ovo je SKRIMOSA SRBIJE,pod komandom SNS-a ,potpomognut Zvezdom ,klub koji bira selektora.Krtajić ,Tumbaković su legende za ovog čarapana koji od svetskih sila u fudbalu Japana i Kine stvoriše vunder trenera.BIL bi tužno da nije krajnje mizerno.Tezga povlači konce pod komandom mentora.Od sporta me više sramota,penal u Senti,gol iz auta 1 m ,silovanje sudija ,koji su u strahu od krimosa .Srbiju treba izbaciti iz svih takmičenja odnosno pošto krimosi dolaze sa zapada ,formirati svoju ligu i jačati sa ljudima koji znaju šta je sport a ne gnjidama ovog društva,Tezga,Kokeza,Pantelić svi doktori sa stri prosto proširene rečenice,može im se pridružiti i Arkanov potrčko Nišlija .Trebali još nešto reći za našu bedu .

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje