petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Lejkersi obrukali dan koji je ranije bio zapamćen

Nedelja 22.01.2017. godine nikako neće ostati u lepom sećanju navijačima Los Anđeles Lejkersa. Iako je pre 11 godina na ovaj dan, legenda franšize, a generalno i NBA lige, Kobi Brajant postigao fenomalnih 81 poena protiv ekipe Toronto Reptorsa, košarkaši koji trenutno nastupaju za „Jezerdžije“ uspeli su na isti dan da zabeleže najgori poraz u istoriji kluba.

Detalj sa utakmice u kojoj je Kobi postigao 81 poen

Igrači koje sa klupe predvodi nekadašnji asistent Stiva Kera, a jedno vreme i glavni trener Voriorsa, Luk Volton, gostovali su ekipi Dalas Maveriksa. Meč je završen rezultatom 73:122, i Mavsi su tako zabeležili pobedu od čak 49 poena razlike!
Ruku na srce, za Lejkerse nije nastupio mladi Dianđelo Rasel koji je povređen, pa je tako na poziciji plejmejkera započeo ruki, Brendon Ingram.

Ekipa Dalasa je stekla prednost od 7 poena razlike u prvoj četvrtini, da bi u drugoj „nagazili na gas“, i na odmor otišli sa prednošću od 34 poena razlike. I treća četvrtina je pripala domaćinima, s obzirom na to da su i nju rešili u svoju korist, poenom viška. Totalna katastrofa za goste došla je u poslednjoj četvrtini, kojom je ekipa Dalasa postavila konačan rezultat na utakmici, i time nanela najteži poraz Lejkersima u istoriji franšize.

Najefikasniji na meču bio je krilni košarkaš Dalasa, Džastin Anderson, koji je postigao 19 poena.
U timu gostiju, jedina dva igrača koja su ostvarila dvocifren broj poena bili su Lu Vilijams (15) i Džordan Klarkson (10).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje