petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Letonac veruje da nije pogrešio u izboru novog kluba

Letonski rukometni reprezentativac, Dainis Kristopans koji će u narednoj sezoni nositi dres aktuelnog osvajača SEHA Lige i Lige Šampiona, RK Vardara, izjavio je za klupski sajt kako je uveren da nije doneo lošu odluku kada je rešio da pristigne u redove makedonskog kluba.

„Još je rano da bilo šta kažem. Ovo je bio prvi odrađen trening sa novom ekipom. Verujem da ću se brzo uklopiti u onome što trener bude zahtevao od mene. Ima vremena za sve, samo treba naporno da radim. Imao sam i druge ponude, ali smatram da je Vardar najbolja opcija za mene. Ovaj klub je evropski prvak koji uvek ima pretenduje na najveće domete. Sama organizacija u klubu je fantastična, klub ima velike ambicije koje se poklapaju sa mojim ličnim željama“, rekao je Letonac.

On je stigao kao zamena za Aleksa Dušebaeva koji je otišao u poljsku ekipu, Kielce koju sa klupe predvodi njegov otac, Talat Dušebaev.

„Svi me pitaju koliko ću moći da zamenim Dušebaeva. To zna samo trener, ali ja ću dati sve od sebe, kako bih ga dostojno zamenio. Očekujem da igram i u odbrani i u napadu. Želim da pobeđujem sa Vardarom, zbog toga sam i došao“, dodao je Kristopans.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje