sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

A liga Australija, II kolo, šta igrati?

  1. Ovo kolo nam donosi nekoliko zanimljivih duela.

U petak je već odigran mec između Brizbejna i Adelajda gde su gosti nakon velikog preokreta u poslednjih 5 minuta meča stigli do pobede.

U subotu su na programu dva duela:

West Sidney Wanderers-Central Coast

Vonderersi su prikazali sjajnu igru protiv Perta u prošlom kolu i istakli su ozbiljnu kandidaturu za sam vrh tabele.Sjajno im funkcioniše napad,dok je odbrana zadovoljavajuća,makar za sad. Sa druge strane Marinersi su pretrpeli žestok poraz u prošlom kolu na domaćem terenu od Džetsa sa 5-1 i ako ponove takvu igru nemaju se čemu nadati na ovom meču.

Drugi meč dana jeste ujedno i derbi kola gradski duel grada Melburna:

Melbourne Victory-Melbourne City

Jedan jako zanimljiv meč je pred nama.Viktori je poražen u prošlom kolu od Sidneja i sada će po svaku cenu da traže pobedu protiv ljutog rivala Sitija koji je upisao 3 boda na premijeri. Siti u ovaj meč ulazi jači za Kejhila koji se vraća nakon sjajnih izdanja u nacionalnom dresu.Njihovi dueli obiluju sa mnogo grubih startova i neretko bude baš mnogo kartona.

U nedelju su na programu takođe dva duela

Newcastle Jets-Perth Glory

Dzetsi su odlično startovali u ovoj sezoni ubedljivom pobedom u gostima protiv Merinersa od 5-1.Na tom meču je briljirao novi napadač O’Donnovan koji je postigao het-trik. Pert je poražen od Vonderersa. Ovo bi mogao da bude jedan od najefikasnijih mečeva ovog kola,jer Pertova igra prosto nameće golove.Oni imaju sjajan napad i očajnu odbranu,sve mane te odbrane pokazali su Vonderersi. Džetsi su sigurno u naletu nakon ovog sjajnog uvoda i jurišaće na još jednu pobedu. O’Donnovan je u sjajnoj formi i koristiće ga maksimalno.

Poslednji meč ovog kola jeste duel iz Sidneja

Sydney-Wellington Phoenix

Sidnej je počeo tamo gde je stao u prošloj sezoni.Jednostavno su sjajni,preteško im je naći neku manu.Odličan napad,odlična odbrana i veliki su izgledi da će odbraniti titulu. Možda u ovaj meč ulaze malo umorni jer su imali polufinale kupa gde su lagano prošli,ali mislim da to neće mnogo uticati na njih na ovom meču. Velington na ovom meču nema šta da traži,pogotovo ne sa ovom igrom koju prikazuju.

Prelozi za ovo kolo:

West Sidney Wanderers-Central Coast

  • domacin 2+ @ 1.33 ,✅✅✅
  • domacin 3+@ 2.10 ❌❌❌
  • 1 i domaćin 2+ @ 1.55❌❌❌

Melbourne Victory-Melbourne City

  • više od 5.5 kartona na meču 1.80✅✅✅

Sidney-Wellington

  • domaćin 2+ @ 1.35✅✅✅
  • 1 i domaćin 2+ @ 1.55✅✅✅

Newcaste Jets-Perth Glory

  • GG3+ @ 1.65✅✅✅
  • O’Donovan daje gol @ 2.10✅✅✅

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje