četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (1/8): Bayer Leverkusen – Rangers (najava i prognoza meča)

Bayer Leverkusen će da ugosti Rangers večeras od 18:55 po našem vremenu u okviru revanša osmine finala Lige Evrope, a utakmica će biti odigrana na stadionu „BayArena„. U prvoj utakmici rezultat je bio 3:1 za Leverkuzen, što znači da samo čudo može da sačuva škotski klub, koji bi morao na strani da slavi 3:0 ukoliko želi u četvrtinu finala. Da li je tako nešto izvodljivo, u teoriji jeste, ali ipak treba biti objektivan.

Sezonu je Leverkuzen završio na 5. mestu, te će naredne sezone ponovo igrati u Ligi Evrope, dok je poslednju zvaničnu utakmicu odigrao u finalu Kupa, gde je poražen od mihenskog Bajerna. Prvenstvo Škotske nakon proglašenja pandemije nije nastavljeno, a Seltik je imenovan za šampiona. Od tada, Rendžers je igrao prijateljske susrete, gde je redom pobeđivao Lion, Nicu, Motherwell i Coventry, a sve to bez primljenog gola i uz 10 datih. Pre 5 dana igrali su prvo kolo prvenstva, gde su savladali Aberdeen rezultatom 1:0 na strani. Dakle, evidentno je da ekipa, uprkos pauzi, beleži fantastične rezultate i nesumnjivo je da će pokušati da nadoknadi minus iz prvog meča, te da putovanje iz Glazgova u Leverkuzen neće biti turističko.

Očekivani sastavi:
Bajer Leverkuzen: Hradecky; Wendell – Tapsoba – Tah – Bender; Baumgartlinger – Aranguiz; Bailey – Havertz – Diaby; Volland
Rendžers: McGregor; Tavernier – Goldson – Edmundson – Barišić; Kamara – Jack – Aribo; Hagi – Morelos – Kent

Mišljenje urednika: Nemojte da zaboravite da je reč o Ligi Evrope, i ma koliko god možda Leverkuzen bio bolji tim, suludo je igrati na pobedu domaćina koji iz prvog meča ima daleko veću prednost, te ih tek 0:3 može izbaciti. Nije realno očekivati takav scenario, nije realno ni očekivati takvu dominaciju gostiju, ali jeste, objektivno gledano, moguće očekivati da Rendžers postigne makar gol. Mi tipujemo „G1-2“ po kvoti 1.60, jer verujemo da mogu do gola, ali bi 3 zaista bilo previše i teško da će Bajer da se kocka sa prednošću koju je ostvario u prvoj utakmici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje