sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Crvena Zvezda – Mitjiland (najava meča, izostanci, predlozi) – 4. kolo

Najava meča: Večeras će se u terminu od 21h na stadionu Rajko Mitić u 4. kolu grupne faze Lige Evrope sastati ekipe Crvene Zvezde i Mitjelanda. Crvena Zvezda je lider grupe sa 7 osvojenih bodova (2 pobede i remi), dok je Mitjiland na 3. mestu sa 2 osvojena boda (2 remija i poraz). Kada su nacionalna prvenstva u pitanju, oba tima će voditi trku u dvoje za titulu. Crvena Zvezda ima utakmici manje ali i velikih 8 bodova zaostatka u odnosu na Partizan. Mitjiland je lider šampionata Danske sa 6 boda više u odnosu na Kopenhagen. I danas pored obazrivo i pametne igre zbog velikih ofanzivnih potencijala golovi u oba smera ne bi trebali da izostanu. Kladionice ulogu favorita dodeljuju Crvenoj Zvezdi kao domaćinu i lideru grupe F.

Izostanci: Aktuelni šampion Srbije, Crvena Zvezda večeras neće moći da računa na već duže vreme povređenog veznjaka Veljka Nikolića, a upitna je i prva opcija na poziciji defanzivnog veziste Seku Sanogo. Kada je tim iz Danske u pitanju, utakmicu će propustiti odbrambeni igrač Danijel Hejg, kao i najbolji strelac tima ove sezone brazilski napadač Žunior Brumado. Upitan je vezista Cajuste.

Predlog za klađenje: GG @1.80 / sportska kladionica MaxBet

Ako je neko više ljubitelj igri iz specijala može pokušati sa više od 5.5 kartona i kvotom od takođe @1.80. Mađar Tamaš Bognar koji će deliti pravdu na večerašnjoj utakmici, ne dopušta grubu igru i nesportsko ponašanje. Prosečno deli našto više od 6 kartona po utakmici. Posle 3. kola u Ligi Evrope, na utakmicama Crvene Zvezde je viđeno prosečno 5 kartona po utakmici, a na utakmicama Mitjilanda 6 kartona po utakmici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje