četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Hoće li Selta opravdati očekivanja kladionica?!

Selta će dočekati Genk u okviru četvrtine finala Lige Evrope, a utakmica će se odigrati u standardnom terminu od 21:05 po našem vremenu. Selta je nakon grupne faze izbacila Šahtjor i Krasnodar, dok je Genk morao da bude bolji u dvomeču sa Astrom i Gentom. Postoji velika mogućnost da kladionice favorizuju Seltu iz razloga što je Genk do četvrtine finala došao iako se za Ligu Evrope kvalifikovao kroz kvalifikacije, ali i sama činjenica da je kvalitet fudbala u Belgiji niži nego u Španiji, dovoljna je da kvota na Seltu bude izrazito manja.

Činjenica je da je Selta u mnogo boljem položaju u ovom trenutku, te da se Genk u drugom delu belgijskog šampionata bori za poziciju koja bi ga eventualno naredne sezone mogla poslati u Ligu Evrope, ali to je i dalje prilično daleko, te je rano pisati o takvim stvarima. Jedno je sigurno, Genk ove sezone nije blistao u prvenstvu, u Ligi Evrope je došao do pozicije gde teško može dalje, dok sa druge strane, Selta igra prilično promenljivo pred svojim navijačima, te je zaista teško prognozirati meč ovog tipa, a naš savet je da svakako zaobiđete „čist kec“ na ovom susretu, jer su u Ligi Evrope kvote vrlo često prilično nerealne i umeju da zavaraju.

Izostanci:

Za Seltu neće igrati Giuseppe Rossi (28u/6g/1a), Marcelo Díaz (33u/1g/2a), John Guidetti (43u/8g/2a) i najverovatnije Rubén Blanco (15u/0g/0a).

Gosti neće moći da računaju na petoricu fudbalera, a to su: Tino Sušić (28u/1g/0a), Marco Bizot (31u/0g/0a), Siebe Schrijvers (7u/0g/1a), Nikolaos Karelis (36u/20g/1a) i Dante Vanzeir (2u/0g/0a).

Predlog za klađenje:

Pošto su Karelis i Samata bili najbolji strelci Genka u prvom delu belgijskog šampionata, nismo sigurno koliko će Samata sam moći da naškodi Selti u okviru večerašnjeg susreta, te je naš večerašnji predlog da Genk neće doći do gola, a kvota za takav tip se plaća u visini od oko 2,40.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje