petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Kratak osvrt ka predstojećim utakmicama – 18.3.2021.

Večeras na programu imamo 8 revanš utakmica osmine finala Lige Evrope, a u par rečenica ćemo da prokomentarišemo naše viđenje svake od istih.


Parovi osmine finala – Printscreen/Soccerway.com

Arsenal će da dočeka grčki Olimpijakos nakon 3:1 iz prvog susreta i teško da šta može da poremeti planove Arteti, kada je u pitanju plasman među 8 najboljih. Ovaj meč bismo definitivno izbegli.

Dinamo je poražen od Totenhema 2:0 u gostima, što i nije toliko katastrofalan rezultat. Tim iz Zagreba godinama igra u Evropi i večeras definitivno nema šta da izgubi, možda vredi probati sa predlogom „DA1“ po kvoti 1.48.

Rekli bismo da smo od Norvežana očekivali više u prvoj utakmici, ali da i dalje nije sve izgubljeno, jer oni ovde nemaju šta da izgube. Granada ima prednost, a mi mislimo da Molde ostaje neporažen po kvoti 1.60.

Šahtjoru je ove sezone limit osmina finala, teško da mogu bilo šta da naprave protiv Rome. Utakmica koju svakako preskačemo.

Ako govorimo o imenima klubova, svakako da Milan i Junajted igraju „najzvučniju“ utakmicu, a čini se da je Solsker napokon sve postavio onako kako treba. Ako nas pitate, Junajted ovde ide dalje po kvoti 1.60.

Nakon 1:1 u Pragu, Rendžers ima priliku da prođe u narednu rundu takmičenja. Dobra stvar za škotski klub je ta da će ekipa iz Praga biti u velikom problemu zbog povreda, a mi ćemo da probamo pomalo „sivonjski“ uz predlog „D2+“ po kvoti 2.35.

Viljareal iz prve utakmice ima 2:0 protiv ekipe iz Kijeva, te ovaj meč preskačemo u širokom luku.

Ajaks je demolirao švajcarski tim u prvom susretu, a Švajcarci iz ovakve pozicije zaista teško mogu da se izvuku. Ovde bismo mogli probati na golove, jer će domaći da jure rezultat, a Ajaks lako iz kontre može do gola. Tip „3+“ plaća se kvotom 1.50.


Koji su vaši predlozi za večerašnje susrete?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje