subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: najave utakmica 1. kola u grupi L (četvrtak)

Večeras od 21:05 su na programu oba meča 1. kola u grupi L, a sastaju se: Real Sosijedad i Rozenburg, kao i Vardar i Zenit Sp.

 21:05 Real Sosijedad – Rozenburg

Real Sosijedad je tim iz San Sebastijana koji je sa maksimalnim učinkom u prva 3. kola primere i sa čak 10 postignuta gola, pokazao da će biti jedan od kandidata za osvajanje LE. Što je još važnije 2 od 3 meča su dobili na gostovanjima, a igrali su protiv timova koji će se boriti za Evropska takmičenja. Najveće uzdanice su im Ilaramendi, Vilian Hose i Huanmi, a tu su i iskusni Ljorente i Vela. Rozenburg jeste dobra ekipa, ali je daleko od kvaliteta koji poseduje Real Sosijedad, ali će svakako šampion i lider norveške lige, pokušati preko Bentnera i Jevtovića da ugrozi gol Španaca.

PredlogReal Sosijedad – Rozenburg 1 i 3+ kvota @1.75

21:05 Vardar – Zenit

Vardar je eliminacijom Fenerbahčea i pobedama u oba meča pokazao da može do pomrsi konce favoritima. Nije imao sreće na žrebu i ušao je u grupu sa ozbiljnim ekipama. Imaće problema u odbrani pošto neće igrati Novak, koji je standardni centrali bek. Zenit će svakako danas ići na pobedu, pošto ga već u narednom kolu čeka derbi grupe kada mu na megdan dolazi Real Sosijedad. Lider ruske lige 4 meča nije primio gol, što pokazuje snagu njihove odbrane, a pokušaće da ih postigne preko Kokorina i saigrača.

PredlogVardar – Zenit 2G1-2 kvota @1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje