sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Vojvodina – Ružomberok

Vojvodina će ugostiti Ružomberok večeras od 20 časova u okviru prvog meča prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Naziv stadiona: „Karađorđe“
Lokacija: Srbija, Novi Sad
Kapacitet: 15 hiljada mesta
Otvoren: 28. jun 1924. godine

Vojvodina u ovu utakmicu ulazi kao opravdani favorit, a poznato je da novosadske „lale“ prethodnih sezona nisu imale mnogo problema u prvom kolu kvalifikacija, pogotovo kada su igrali pred svojim navijačima. Ove dve ekipe nikad nisu igrale međusobno, te je sigurno da će obe prilično „opipljivo“ da uđu u meč.

Vojvodina je sezonu završila na 3. poziciji, ispod Partizana i Crvene Zvezde, ali iznad Mladosti iz Lučana, dok je Ružomberok takođe završio kao trećeplasirana ekipa, a iznad njega bili su Žilina i Slovan Bratislava, dok je ispod ostao Trenčin.

Pobednik ovog dvomeča sastaće se sa norveškim Brann-om, te svakako da pobednika ne očekuje jednostavan posao, ali ne treba mnogo taktizirati, sve dok se pomenuti dvomeč ne završi.

Forma novosadskog kluba je prilično promenljiva, u toku sezone je dosta varirala, te je zaista veliko pitanje kako će ući u ovaj susret, s obzirom na to da može da iznenadi i pozitivno i negativno. Sa druge strane, Ružomberok je sezonu priveo kraju fenomenalnom serijom od pet pobeda u okviru prvenstva. Međutim, slovački klub je slavio na svega 3 od poslednjih 12 gostujućih utakmica, što može da ide u korist fudbalerima Vojvodine. Uz to, Vojvodina nije poražena na poslednjih 8 utakmica pred svojim navijačima.

Predlog za klađenje:
Kada u obzir uzmemo činjenicu da je u pitanju prvo kolo kvalifikacija, formu gosta na strani, ali i prednost domaćeg terena, dolazimo do zaključka da danas favorizovana Vojvodina ne bi trebalo da bude poražena, ali takođe sumnjamo da ćemo videti više od 3 gola večeras, te je naš predlog za ovaj meč tip „1X&0-3“ koji se plaća kvotom 1,50 u kladionici MaxBet.


Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje