petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Kluž – Crvena Zvezda (najava meča i prognoza za klađenje)

Danas se od 20:30 u Rumuniji igra revanš susret između predstavnika Srbije – Crvene Zvezde i domaćeg Kluža. Prvi meč završen je 4:0 u Beogradu.

Gledajući rezultat iz prvog meča deluje da samo pravo čudo može da spase rumunsku ekipu.

Domaćin je tokom vikenda pobedio 1-0 u domaćem šapmionatu u meču gde je gledajući koeficijent kladionice bio favorit, ali ih je suparnička ekipa barem po statistici nadigrala (doduše neuspešno bez postignutog gola).

Kada je u pitanju tržišna vrednost ekipe Kluža – ona je procenjena na 30 miliona prema renomiranom Transfermarktu. Ekipa iz Beograda je gotovo duplo skuplja, a čini se da je i kvalitet ekipe duplo bolji i da je sasvim očekivan prolazak srpskog predstavnika.

Izjava trenera Dejana Stankovića:

 Kada igraš protiv ozbiljnog kluba sa bogatom istorijom kao što je Kluž, onda moraš foksurirano da uđeš u utakmicu. Imamo povoljan rezultat, ali mora da bude pravi pristup od prvog minuta, jer predstavljamo Zvezdu i ne želim neke nepredviđene scenarije. Ulazimo sa najjačim snagama u meč. Svakako je bolje doći sa 4:0, nego 0:0, ali to neće promeniti naš odnos prema utakmici. Ne smem da dozvolim igračima da se opuste. S obzirom na to kako gledam na Zvezdu i koliko je poštujem, to ne mogu da dopustim. Tako da, svi moraju da razmišljaju po principu da nema opuštanja – počeo je Stanković.

Osvrnuo se šef stručnog štaba našeg tima i na prvi meč koji je naš klub završio u svoju korist rezultatom 4:0.

– Smatram da je Kluž odlična ekipa, ali smo se i mi i oni našli u čudnoj situaciji posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Oni pod tim pritiskom, nisu uradili ono što su zamislili, ali moje poštovanje prema njima je ogromno. Dobra su ekipa, ali rezultat je plod nečega što smo mi zamislili i demonstrirali na terenu tokom svih 90 minuta. Odigrali smo dobru utakmicu, tako treba da izgleda naš tim. Ne mislim da je razlika u kvalitetu četiri gola u našu korist, ali pohvale mojim momcima koji su odlično igrali.


Predlog za klađenje: Očekujemo meč gde će Kluž napadati od samog starta, a samim tim biće im otvorena zadnja linija. Od početka sezone (ne računajući Superkup Rumunije), Kluž je na svakom meču postigao barem po gol na domaćem terenu. Probaćemo sa domaćin daje gol u prvom poluvremenu (kladionica Maxbet plaća 2.30 koeficijent za tako nešto). Sigurnija varijanta je D1+ po kvoti 1.40.

Iako je Stanković najavio da će igrati sa punim kapacitetom ovaj meč, predstoji im utakmica protiv Čukaričkog za 3 dana gde su takođe potrebni svi starteri na nivou, te ćemo ipak preskočiti opciju koja nam je prvobitno pala na pamet – GG (oba daju gol).

Liga konferencija: Partizan – Santa Klara (najava meča i prognoza za klađenje)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje