četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (1/8 finala): Dortmund – PSŽ (najava meča, izostanci, prognoza)

LIGA ŠAMPIONA 21:00

BORUSIJA DORTMUND – PARIZ SEN ŽERMEN

Stadion: Signal-Iduna-Park (Dortmund)

Ekipa Borusije Dortmund igra sve bolje, naročito od dolaska mladog norvežanina Halanda koji je pravo osveženje za tim, u okviru grupne faze, ostvaril su učinak od 3 pobede, 1 remija i 2 poraza, na svom stadionu savladali su Inter 3:2 i Slaviju 2:1, dok su sa Barselonom odigrali 0:0. Trenutno stanje je takvo da na mečevima Dortmunda pada puno golova, a samo poslednjih meč protiv Ajntrahta (4:0) od poslednjih 6 nije došao 5+, tim lako postiže golove, ali izgleda da odbrana trpi pa ih isto tako lako i prima.
Što se tiče izostanaka u timu neće biti: Thomas Deleney (6/0/0 sredina), Brandt (27/5/5 sredina), Marko Rojs (23/11/6 – prvi strelac tima i treći asistent)
Moguća postava: Burki – Hakimi, Guereiro, Hummels, Akanji, Piszczek, Witsel, Sancho, Weigl, T.Hazard, Gotze

Što se tiče ekipe PSŽ, oni su i ove sezone neprikosnoveni u Francuskoj ligi, ali se čini da bogate investitore zanima samo Liga šampiona i da je timu posebno skrenuta pažnja na ovo takmičenje, a po nekim informacijama i premije su ogromne kada se radi o velikom rezultatu u ovom takmičenju. U okviru grupne faze, gotovo 100% učinak, 5 pobede i 1 remi (2:2 protiv Reala u Madridu), u gostima su još slavili protiv Galatasaraja 0:1 i Klub Briža 0:5. Što se tiče lige, za vikend su iznenađujuće remizirali sa Amijenom 4:4, a slično poput Borusije, igraju u poslednje vreme mečeve sa baš puno golova u poslednjih 5 mečeva, padalo je 8, 7, 6, 3 i 5 golova na mečevima ovog tima.
Što se tiče izostanaka u timu PSŽ-a  neće biti dvojice defanzivaca Abdou Diallo-a (19/0/1) i Colina Dagba (11/0/0), vezni igrač Paredes (18/1/1) i napadač Choupo Moting (12/3/1)
Moguća postava: Navas – Thigao Silva, Kimpembe, Marquinhos, Bernat, Verati, Di Maria, Gueye, Mbape, Neymar, Icardi

Duel dva atraktivna tima koji se ne libe da se otvore i odigraju napadački fudbal na gol više i pravo uživanje za gledaoce, naročito one neutralne. Dortmund je jako oslabljen bez Rojsa i Brandta, iako i dalje ima tu puno igrača koji mogu da naprave probleme odbrani PSŽ-a, poput Torgana Azara i Sanča, dok sa druge strane majstori poput Mbapea, Nejimara, Ikardija, Kavanija i Di Marije mogu svakom timu da daju više golova. Naše mišljenje je da ćemo videti jedan otvoren meč, sa puno šansi, a igra 1P1+&2P2+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom delu igre) po kvoti 2,00!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje