četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (28. oktobar – 2. kolo) Mečevi koji su na programu u sredu od 18:55!

Danas je u terminu od 18:55 na programu dva susreta, u Istanbulu će prvak Turske – Basaksehirspor dočekati ekipu PSŽ-a, dok će u Rusiji biti odigran susret između Krasnodara i Čelzija.

Ekipa Basaksehira posle najvećeg uspeha u istoriji kluba, ove sezone ne igra na tom nivou, svega 7 bodova iz 6 utakmica, uz poraz od Lajpciga 2:0 na startu grupe faze, svakako da ne mogu da ohrabre čelnike ovog kluba. Pobeda protiv Analije za vikend 5:1 ulila je malo samopouzdanja u tim uz odlične partije Edina Višće, Guliana i Kahvecia.

Što se tiče nekih statističkih podataka nije loše znati da je Basaksehir odličan na svom stadionu, gde u poslednjih 18 mečeva imaju 13 pobeda, 4 remija i 1 poraz.

Trener Istanbul Basaksehira rekao je u najavi meča: ,, Kada pogledamo naša prethodna tri meča, uvek smo bili dobri. Ovaj meč je izuzetno važan za nas. Vratili smo naš ritam i igramo sa samopouzdanjem. Start sa Lajpcigom nije bio dobar, ali kasnije tokom meča kada smo pronašli naš ritam, videlo se da možemo da igramo sa svakim timom. PSŽ je veoma neobičan tim sa puno zvezda u timu. Ponekad ih ne možete braniti jedan na jedan, ali ćemo mi pokušati da igramo kao tim. Napredujemo svaki dan, kako fizički, tako i u psihološkom smilu.“

Izostanci: defanzivac Junior Caicara (5/0/0)

Što se tiče PSG, šta reći o vicešampionu Evrope, a da to već ne znate, imali su turbulentan početak sezone, kada su zbog korone ostali bez velikog broja igrača i poraženi su u dva vezana meča, ali su od tada u domaćoj ligi vezali čak 6 pobeda, ali za razliku od lige gde imaju jako malo pravih rivala, u prvom kolu Lige šampiona doživeli su neprijatan poraza od Mančester Junajteda na domaćem terenu 1:2, tako da su danas pod imerativom pobede.

Trener Tuhel je rekao: ,,Uvek smo zahtevani sami prema sebi, moramo da postignemo dobar rezultat u Turskoj, nakon poraza od Mančester Junajteda, u mogućnosti smo da pružimo mnogo bolju igru nego u tom meču.

Izostanci u timu PSG: defanzivac Bernat (3/0/0), vezni igrači M. Verratti (5/0/0), J. Draxler (6/2/0), L. Paredes (4/0/0), kao i napadači Jese (2/0/0) i M.Iccardi (4/2/0).

Predlog za klađenje: Po našem mišljenju, ali i po opšte prihvaćenom stavu, gosti su apsolutni favoriti i po nama bi danas trebali do sva tri boda, zbog kvaliteta tima, ali i zbog imperativa posle poraza u prvom kolu, naš predlog je igra 2&2-5 gola po kvoti 1,60


Što se tiče Krasnodara oni su odlično otvorili ovogodišnju Ligu šampiona odigravši 1:1 na gostovanju francuskom Renu, pre toga su u plej ofu uspeli da izbace grčki PAOK pobedama u oba meča 2:1. Što se tiče domaće lige, Krasnodar je trenutno na tek na 8.mestu, a za vikend su poraženi na svom stadionu od Spartak Moskve 1:3, tako da trenutno i nisu u najboljem trenutku što se tiče forme.

Trener Krasnodara, Musaev je u najavi meča rekao:,, Ovo je veliki događaj za naš klub koji je osnovan pre samo 12 godina, naš prvi meč protiv nekog od top klubova iz Engleske koji je osvajao Ligu šampiona i druge evropske kupove. Ne očekujte mnogo promena u odnosu na meč sa Spartakom, ali ima još vremena kako bi odredili sastav tima. Spartak je iza nas, a mi se okrećemo meču protiv Čelzija.

Izostanci: Domaći tim ima puno problema sa izostancima jako bitnih igrača, to su pre svega krilni napadača Remi Kabela (8/4/1 – drugi strelac kluba), potom nema ni veznjaka Wandersona (8/1/2), kao ni šveđanina Klaesona (8/2/2), uz to ni napadač Ari (0/0/0) nije spreman za meč, a prošle sezone bio je drugi strelac tima. Uz njih trener Musaev neće računati ni na veznjaka Stotskog (0/0/0), kao ni na defanzivca Petrova (9/2/1). Pod znakom pitanja su još dva važna igrača, ali se ipak očekuje da igraju defanzivac Sorokin (4/0/0) i prvi strelac tima Berg (10/5/2)

Što se tiče Čelzija, puno turbulencije od početka sezone, traženje forme pojačanja koja su stigla u tim poput Wernera, Hawertza, promena golmana, sve to prati Čelzi, ali deluje da se tim polako stabilizuje što govori i remi bez golova protiv Mančester Junajteda za vikend 0:0, odlična igra Tijaga Silve koji je pojačao odbranu ,,plavaca“, kao i pojačanja Chiwella, ali i konačno golgeterska forma Wernera.

U prvom kolu remi sa Seviljom 0:0, što ih dovodi do tri vezana remija u svim takmičenjima.

Što se tiče tima, nema samo defanzivca Alonsa (3/0/0).

Mišljenje urednika: Da je kompletan, Krasnodar bi mogao da bude vrlo neugodan rival Čelziju, brza tranzicija sa Kabelom, Wandersonom i Klaesonom donela bi gostima dosta brige, ali u ovom slučaju smatramo da bi sve sem slavlja Čelzija bilo veliko iznenađenje, pa prema tome osnovni predlog je pobede Čelzija po kvoti 1,50, što se tiče neke veće kvote, pokušati sa 2&2+ po kvoti 1,80 deluje jako zanimljivo i realno.


Foto: https://twitter.com/ibfk2014/status/1321100043923918849/photo/4

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje