petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona: Ajax – Juventus (Najava meča i predlog za klađenje)

Ajaks i Juventus sastaće se večeras u od sada standardnom terminu Lige šampiona, tačno od 21 čas po našem vremenu, a ovaj četvrtfinalni par jedan je od najinteresantnijih, pogotovo jer je Ajaks eliminisao Real Madrid u osmini finala, te je sada gotovo sigurno pun samopouzdanja.

Dakle, u osmini finala Ajaks je savladao Real Madrid uz ukupnih 5:3, dok je Juventus eliminisao madridski Real rezultatom 3:2, nakon što je u Madridu imao zaostatak od dva gola. Dokaz da je u fudbalu apsolutno sve moguće jesu baš ove dve ekipe, a iz tog razloga će biti prava šteta što jedan od rivala takmičenje mora da napusti posle ove runde.

Kada je u pitanju forma, Ajaks je slavio na 9 od poslednjih 10 susreta, a jedini poraz doživeo je od AZ Alkmara rezultatom 1:0. Juventus ima nešto slabiji procenat, ali i dalje fenomenalan. Ostvario je 8 pobeda na poslednjih 10 susreta, dok je poražen od Đenove 2:0, kao i od Atletiko Madrida u prvom susretu osmine finala Lige šampiona.

Kada su u pitanju izostanci, za Ajaks neće igrati Carel Eiting (17n/0g/7a, defanzivni vezni) i Noussair Mazraoui (41n/4g/4a, desni bek), dok za Juvents neće igrati Juan Cuadrado (16n/1g/3a, desno krilo), Emre Can (31n/4g/1a, defanzivni vezni), Douglas Costa (24n/1g/2a, desno krilo, upitan), Giorgio Chiellini (30n/1g/1a, centralni bek, kapiten), Martín Cácere (15n/0g/0a, centralni bek) i Andrea Barzagli (8n/0g/0a, centralni bek, upitan), dok je Cristiano Ronaldo (36n/24g/12a, levo krilo) večeras upitan, ali će najverovatnije da nastupi.

Spisak igrača Juventusa za ovaj meč možete da vidite na slici ispod. U ovom trenutku ne raspolažemo spiskom fudbalera Ajaksa, ali je moguće da će na teren da istrči isti sastav kao i protiv Real Madrida, predvođen srpskim reprezentativcem, Dušanom Tadićem.

Ne treba mnogo trošiti reči na dve ekipe koje su ove sezone fenomenalne, koje se nisu sastale od 2010. godine, pogotovo jer je fudbal mnogo napredovao. Favorita na ovom susretu gotovo i da nema, a gotovo svaki rezultat dolazi u obzir. Posebno nam se dopala kvota 1.80 za predlog „GG“, a nadamo se da će i jedni i drugi biti napadački nastrojeni večeras.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje