petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Barselona – Olimpik Lion (Najava meča i predlog za klađenje)

Večeras od 21 časa po našem vremenu na programu su dve revanš utakmice u okviru osmine finala Lige Šampiona, a u jednoj od njih sastaće se ekipe Barselone i Olimpika iz Liona.
Taj duel će se odigrati na stadionu Barsleone, Nou Kampu, a pravdu će deliti iskusni poljski arbitar Szymon Marciniak uz pomoć njegovih asistenata kao i ljudi koji su zaduženi za VAR tehnologiju.

Prvi meč između ove dve ekipe završen je nerešenim rezultatom bez golova 0:0, što je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na ofanzivni potencijal oba rivala.


Ekipa Barselone samouvereno ide ka novoj titulu prvaka Španije, a posle ispadanja najvećeg rivala Real Madrida i još nekih velikana iz Lige šampiona, ambicije tima i u ovom takmičenju postepeno su rasle, pa su sada jedni od najvećih favorita za osvajanje ,,ušatog“ pehara. Forma ovog tima je takođe na dobrom nivou, neporaženi su na poslednjih 12 mečeva, a na posledanj 4 su slavilia (dva puta protiv Real Madrida, Sevilje i Rajo Valjakana).

Izostanci: U timu Barselone nema defanzivca Rafinje, kao ni Vermalena koji su povređeni, dok je pod znakom pitanja nastup krilnog napadača Dembelea.

Moguća postava: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitić, Busquets, Arthur, Roberto; Messi, Suárez


Ekipa Liona ima tim koji voli da se nadigrava, ali su u prvom meču pokazali da i u defanzivi mogu po potrebi da budu jako stabilni i odigraju dobar meč. U prvenstvu Francuske su u borbi za drugo mesto i forma tima nije loša, u poslednjih 6 mečeva, 3 pobede, 2 remija i 1 poraz, ali ono što može da brine jesu nastupi na gostovanjima gde je Lion bez pobede na prethodna tri gostovanja, 2 poraza i 1 remi. Ono što su u prvom meču uradili protiv Barselone, tj. izvukli remi ne treba da čudi jer su i u prošlosti na svom terenu ostajali neporaženi protiv ovog rivala.

Izostanci:  Izostaće samo Gouiri koji ima povredu kolena, defanzivac Marcelo je pod znakom pitanja pred ovaj meč.

Moguća postava: Lopes; Denayer, Marcelo, Marçal; Dubois, Tousart, Ndombele, Mendy; Fekir; Dembélé, Depay


Verujemo da nas očekuje zanimljiv meč, u kojem svakako treba očekivati potpunu dominaciju Barselone od samog starta meča i konstantne napade kako bi što pre došli do prednosti, ono što može da bude problem za tim jeste činjenica da Lion ima izuzetno brze kontranapade, a Fekir, Depaj i Dembele su svakako igrači koji mogu da stvore probleme bilo kojoj odbrani pa i Barseloninoj, ali ipak mislimo da dalje prolazi španski predstavnik.

ug 1P1-2 ( ukupno golova u prvom poluvremenu od 1 do 2) kvota 1,60

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje